Ringerike Panthers tropp pr 13.07.21

Hvem er signert? Hvem er norske? Hva mangler for å ha en komplett tropp?

 

Det er ferietid og dermed ikke altfor lenge til sesongen faktisk settes i gang med oppkjøring fra ca 1 august for de fleste lagene. Ringerike har vel egentlig trent og vært i oppkjøring lenge allerede for å være godt forberedte inn mot nok en sesong i toppligaen i Norge.

Det er som vanlig en del snakk rundt dette med hvilke spillere som har norsk pass og hvilke som evt spiller som norske fordi de har vært så lenge i Norge at de ikke teller på utenlandskvoten lenger.

Jeg tenkte jeg derfor legger ut laget her slik Eliteprospects har oversikt over samt kommer med noe tillegg selv rundt dette.

 

Ringerike mangler 1 stk målvakt for å være komplett på den siden. Jeg tipper/tenker at den målvakten allerede er signert men at navn ikke enda av en eller annen grunn er offentliggjort.

Det gjenstår jo da å se om målvakt som blir offentliggjort etter hvert er norsk eller tar en plass på kvote man kan bruke pr kamp.

 

Karl Markström = dobbelt statsborgerskap, teller ikke på kvote

Viktor Näslund = svensk, teller på kvote

Linus Rosdahl = dobbelt statsborgerskap, teller ikke på kvote

Dennis Ryttar = dobbelt statsborgerskap, teller ikke på kvote

 

Ringerike har altså 8 backer pr nå. Jeg tipper og gjetter på at det kommer 1 stk back til i løpet av sommeren/høsten slik at man havner på 9 backer til slutt og dermed er bedre rustet til å håndtere skader/karantener. Jeg personlig håper på en konge-signering i så måte. En back med ro og rutine som kan gjøre det lille ekstra og sammen med de andre backene skape den tryggheten Ringerike trenger for å holde antall baklengs nede.

 

Elias Antonsen = svensk, teller på kvote

Henrik Eriksson = svensk, teller på kvote

Dustin Parks = spilt mer enn 8 sesonger, teller ikke på kvote

Leonards Rimjans = latvisk, teller på kvote

Michael Söderberg = svensk, teller på kvote

 

Pr nå er altså den offisielle troppen (Thomas Bækken i tillegg til bildene over) bestående av 2 målvakter, 8 backer og 11 løpere, hvorav 5 stk ikke har norsk pass eller har spilt lenge nok i Norge til å ikke telles.

(bare for å oppklare: du kan ha så mange utlendinger du vil i troppen, men du kan ikke bruke mer enn 6 pr kamp)

Jeg venter stadig på et par-tre navn her… Patrik Eriksson og Even T Fosse først og fremst.. Jeg hadde også på løpersiden håp om en type konge-signering med tanke på poengproduksjon. En spiller som gjør de rundt seg gode og er flink til å skape situasjoner samt setter pucken når han får muligheten. Jeg synes det er rart at ikke Patrik Eriksson er signert/offentliggjort i så måte.. han etter mitt syn Ringerikes beste i fjorårssesongen og vil være en ytterst vanskelig spiller å erstatte for Ringerike om han ikke er med i Fjordkraft-ligaen. Nå er det vel uansett slik at Eriksson har spilt så lenge i Norge at han ikke går på kvote.. så om han “henger litt på gjerdet og vurderer” så trenger ikke ledelsen i Ringerike tenke på hvilket pass han har uansett.

 

Spennende dager utover

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33.

 

#ishockey #2hockey #hockey

 

 

 

 

2 kommentarer
  1. Hei, dette var en artig statistikk, Jim. Flott aa se at en Honefoss mann opprinnelig, Nikolai Dalen, er med som d/f. Ellers er det tynt blant lokalbefolkningen paa foste-laget. Men er det lokal rekruttering? Kunne vaere fint aa lese litt om det ogsaa.

   1. Hei Gunnar 🙂 Det er et voksent lag til, men de fungerer ikke foreløpig som noe rekruttlag. Klubben har jobbet godt de senere 6-7 år med rekruttering og det ser bra ut fra U14 og nedover. Håpet er å bygge klubb sakte men sikkert opp slik at alle årsklasser har lag.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg