Ringerike Panthers; Tropp og ikke tropp pr 08 juni 2023

Det begynner å nærme seg ferietid og da den tiden da spillere, signerte og ikke signerte, skal bøffe seg opp på egenhånd noen uker før de alle møtes igjen og skal snøre på seg skøyter. Dagens Ringblad har et intervju med Boork og Braxenholm der de snakker om selvransaking mht forrige sesong og et tabellresultat de ikke var fornøyd med. Konklusjonen på selvransakingen var at de mener de har mer å komme med i ledelsen av Ringerike i øverste serie i norsk ishockey. Jeg er enig i den konklusjonen, og når jeg ser lagbygging nå ser jeg spor av signeringer som er mer i tråd med det samholdet Ringerike trenger for å prestere bedre enn i fjor.

Nå skal det sies at sjelden har jeg sett et Ringerike-lag så plaget av sykdom og skader som de var i begynnelsen og utover i forrige sesong, men det er selvsagt ikke noen unnskyldning for prestasjoner litt under nivå etter jul og spesielt mot de motstandere de måtte slå for å ta plass nummer 8. Pinen var stor feks i matchen mot MS rett over nyttår hjemme i Schjongshallen.

Forrige sesong var en snodig sesong med alt støyet rundt MS og LIK. Det endte som mange tenkte, MS fikk ikke fornyet lisens, mens Lillehammer jobbet seg gjennom en skakkjørt økonomi og reddet lisens etc ved å gjøre om leverandørgjeld til et ansvarlig lån.

Nåvel… forrige sesong er historie. Ringerike skal møte 7 lag fra forrige sesongs serie i Stavanger, Storhamar, Vålerenga, Sparta, Stjernen, Frisk Asker og Lillehammer. Nye motstandere i serien i år blir som nå alle vet, Lørenskog og Comet.

Kampene mot de nyopprykkede blir på ingen måte lette om noen skulle tro det. Ringerike, Lørenskog og Comet har kjempet mot hverandre i toppen av 1-divisjon mange sesonger. Jeg tror forøvrig, som også min sønn sier, at Ringerike kunne spilt i elite og Comet i 4 div… og alikevel ville kampene disse lagene imellom blitt tette. Det er jo heller ikke lett å glemme treningskampen Ringerike – Comet der det blir delt ut rundt 250 utvisningsminutter..

 

Det gjelder å holde økonomitunga rett i munnen denne sesongen (det gjør alltid det for å ha sagt det også), for med de nye reglene for egenkapital går det ikke an å leve på kreditors regning frem til sesongslutt, og så betale alt med sluttspillspenger.

-negativ egenkapitalandel 31.10 = automatisk -12 poeng inneværende sesong

-negativ egenkapital 31.12 = automatisk -12 poeng oppstart neste sesong

(så finnes det noen prosentandeler som senker trekket, men har man 20% og over så er man på trygg grunn)

 

Troppen sesongen 2023-2024

Målvakter:

Mathias Schjerpen Arnkværn

Jørgen Rønning

 

Backer:

Jonas Slettebø Haughom

Håkon Opheim Engh

Robin Bjørnstad

Dennis Ryttar

 

Løpere:

Thor Jørgen Torp Friestad

Thomas Bækken

Leonards Rimjans

Lucas Loob Trygg

Jonathan Andersen

Sole Marius Ryen

Douglas Byrkjeland

Esbjørn Fogstad Vold

Marcus Rønning

 

 

Fortsatt er det noen navn jeg ikke har sett det skrevet noe om..

Backer:

Kristoffer Thomassen, Håkon Nilsen

Løpere:

Reid Petryk, Dustin Parks, Robin Haglund, Even Tangen Fosse, Vegard Faret, Mathias Holst Jenssen, Michael Söderberg, Johnny Corneil, Erik Wang Bjerketvedt

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg