Seriøst Støre; Regjeringen din kjører Norge på ræva

Strøm, mat, drivstoff, renter.. Alt er dyrere, alt blir dyrere.


Hva gjør regjeringen?
Ingen verdens ting.
Man følger situasjonen nøye.

Bedrifter går konkurs. Bedrifter permitterer. Private husholdninger sliter ekstremt økonomisk og mange vet ikke hvordan de skal klare seg.

Arbeiderpartiet er rett og slett ikke riktig medisin for Norge.

Når man på toppen av all annen elendighet også presterer å kutte i sykehustilbud, eldreomsorg, psykiatriske tilbud etc.. da vet du at Arbeiderpartiet har mistet all troverdighet mht det å være solidarisk.
«Store gutter gråter ikke, de tar livet av seg» var en overskrift her om dagen. Jeg tror dessverre tafattheten til regjeringen kommer til å øke det tallet drastisk om ikke det straks tas grep for å sette Norge tilbake på sporet.

Når så Norge i tillegg kanskje har den mest usympatiske, minst medfølende, minst karismatiske, mest politisk pjatt pratende, minst medfølende helseminister noensinne i Ingvild Kjerkhol så hjelper ikke det i det hele tatt.

Jeg liker ikke bruke ordet krise for mye, for det er sjelden det egentlig er krise her oppe i steinrøysa. Men nå er det krise. Det er krise fordi det Norges innbyggere har bygget opp blir ødelagt av regjeringen som sitter og teller penger inn i statskassa istedenfor å ta ordentlig grep.

Dagens regjering, og deres politikk, sender Norge tilbake til helsekøer, dårlige tilbud, masse folk på trygd og generell misnøye i samfunnet.

 

 

 

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg