Skammelig av en lokalavis…

Dekningen av prestasjoner på øverste nivå ishockey er rett og slett skammelig

Jada, jeg er partisk mht sporten jeg har drevet med siden jeg var 9 år. Jeg river meg i håret (nesten bokstavelig) over Ringerikes Blad og deres ikke-satsing på å følge Ringerike Panthers lag i Fjordkraftligaen.

Ringerike har DET ENESTE laget på øverste nivå i noe slags lagidrett her i distriktet som jeg vet om.

I går var altså Ringerike i CC-Amfi på Hamar for ny kamp i Fjordkraftligaen. Storhamar ledet 1-0 men gutta fra Hønefoss utlignet og gikk opp i en 1-3 ledelse før første pause. Andre periode ender 0-0 og dermed leder altså Ringerike med 2 mål før tredje periode starter. Den perioden vinner Storhamar 2-0 og man må ut i sudden. Den får Ringerike starte i overtall pga en sen utvisning på Storhamar. Overtallet utnyttes og Brett Perlini styrer inn en krempasning fra Ryttar.

Det tok altså over en time fra historisk seier mot Storhamar i toppligaen til det kom noe i lokalavisen. Når det så først kom noe så var det, greit nok, et bilde av Brett Perlini (tatt i Schjongshallen) siden han scoret vinnermålet… og så kom et arkivbilde fra en kamp mot Frisk Asker.

Til alt overmål presteres det altså å skrives at Storhamars 2-3 reduseringsmål ble scoret av Petter Thoresen… Ikke Patrick, men faren Petter…landslagssjefen…

Dette er dessverre ikke første gang det settes inn arkivbilder fra kamp mot en annet lag enn det man spilte mot.. Det blir bare for dumt.

 

Altså…

En lokalavis skal vel dekke det som er interessant som foregår i distriktet. Dessverre ser det ut til at Ringerikes Blad bryr seg mer om såkalte klikk-saker

Ringerike Ishockeyklubb, Ringerike Panthers, Ringerike har nå i 11 år hatt et lag i landets øverste og nest øverste divisjon. Idrett på toppnivå. Det virker ikke Ringerikes Blad å bry seg nevneverdig om. Det er flaut å se lokalavisens engasjement på dette sett opp imot hva avisene rundt andre Fjordkraftlag driver med.

Lokalavisen har på disse 11 årene ikke bygget seg opp noe annet enn minimumskunnskap om verdens raskeste lagspill som ishockey er. En idrett som bare vokser og vokser her på Ringerike.

 

Det er selvsagt mye lettere å skrive om fotball, langrenn, friidrett, høyhus og sånne ting..

 

 

2 kommentarer
  1. Jim, da jeg vokste opp kallte vi Ring Blad for enten “Ring Times” for aa vaere litt “avanserte”, ellers gikk blekka stort sett under navnet “Torrfisken”, som, etter det jeg leser fra deg her, sikkert er mer passende den dag idag.

   1. Ja.. kjedelig når de ikke har egen sportsredaksjon.. det er freelancere stort sett som leverer inn.. Kjedelig dekning ift hva andre lag til og med i divisjon under får i “sin” avis

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg