Storhamar – Ringerike, i dag, CC-Amfi klokka 18.30

Ingen lang hvile for de som spiller topphockey i Norge. I motsetning til foppal-spellere som får angst, flass og sterke vondt-i-viljen smerter ved flere kamper enn 1 i uka så kjører norske ishockeyspillere på med 2-3 kamper i uka.

Dagens kamp for Ringerike er altså borte mot Storhamar. Dette blir Ringerike sitt andre møte med Storhamar denne sesongen. Det første møtet var i Schjongshallen 22 september og endte med en 1-5 Storhamar-seier (0-3,1-0,0-2).

0-1 – Ringerike får ikke puck ordentlig inn i SIL-sonen da de vil bytte, Storhamar snur spillet raskt ved Danielsen som spiller vantpass til Solem. Solem går inn i sone og kommer 2 mot 1 sammen med Løvlie mot Rosdahl. Solem spiller puck akkurat når han skal og Løvlie er på blank på bakre. Det kan vel ikke klassifiseres som et Japan-bytt av Ringerike, men er ikke så langt unna heller.

0-2 – En situasjon som egentlig er avklart da Ryttar får tak i puck.. men Danielsen får stukket frem kølla på pucken slik at den havner hos Berglund i slottet. Berglund gjør da ingen feil og putter.

0-3 – Salsten fra Berglund og Thoresen. Thoresen til Berglund ute på offensiv blå. Berglund driver inn og prøver seg med backhand som Petterson redder. Hopp og sprett og tjo og hei og flere bom på pucken foran Ringerike sitt mål. Ingen tar kroppen på Salsten og vips treffer han puck og setter 0-3.

1-3 – Ryen fra Carho Hansen og Rosdahl. Rosdahl har spilt puck inn i sone. Carho jobber seg fri med pucken bak målet til Storhamar. Storhamarforsvaret blir puckwatcher og glemmer Ryen i slottet bak seg. Han får puck av Carho og setter målet.

1-4 – Thoresen jobber ute ved vantet, spiller puck opp til Bjerke som skyter.. Salsten setter returen etter at puck treffer vant og kommer ut motsatt side fra skuddet.

1-5 – Klassisk pp-mål. Gendron på back spiller Thoresen på topp sirkel. Han treffer Berglund på styring på bakre, utagbart for Petterson.

 

Denne kampen tror jeg gutta selv mener at burde gått mye bedre, men at de gjorde småfeil som tilsammen gjorde at Storhamar kunne gå til første pause med en 0-3 ledelse. Da blir det vanskelig å vinne kamper i Fjordkraftligaen.

Ringerike med en bra match mot Stavanger, kollaps mot Grüner og så en bra match igjen mot Manglerud Star hjemme nå sist. Ringerike hadde gode matcher mot Storhamar i CC i fjorårets sesong, så ingen grunn til ikke å ha troen på det også denne sesongen.

Ingen hemmelighet at de 3 som gjør brorparten av poengene for Storhamar er Thoresen 15 (4+11), Berglund 14 (6+8) og Salsten 14 (8+6).

For Ringerike så er det slik at Rimjans har 14 (6+8) og neste er Rosdahl/Ryttar med 7. Veldig bra for Ringerike at Petryk har begynt produsere, vi håper det fortsetter i denne matchen. Vi venter på mer fra Corneil, Pappalardo, Söderberg med flere. Åslin er fortsatt ute, så ingen flere poeng på han enn så lenge.

 

Ingen ting ville glede mer enn poeng på Ringerike i dag… noe som garantert ville sette Puckpodden-gutta i modus til å gi Boork både kaktus og kvast for prestasjonen.

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg