Winter Classic 2022; Dette er Hringariki Norsemen

 

Det er den tida av året, der gamle og mindre gamle «hockeyspillere» vatter opp med den ene fine dragninga med og uten puck. Hringariki Norsemen stiller i år med hvite drakter da fargeblindhet-prosenten øker på begge lag. Jaggu er målet at alle har hvite strømper også, så de som ikke orker å løfte hue høyere enn et par cm også ser hvem som er på laget.

Følgende lag er klare til kamp og vell så klare til etter kamp

 

Målvakt:

Magnus Tranum: Har offisielt søkt om å endre navn til «Låve Vegg»
Unge herr Vegg har tatt enorme skritt de siste årene og er Norsemen sin soleklare første keeper.

Marius Myrhagen: Super sub Myrhagen som på en god dag kan få unge, up and comming Marcus Stensrud til å se ut som et kosteskaft i mål. Når Marius går inn for det, så skal hverken viljen eller muskelfester stå i veien for en god redning.

 

Backer:

Stian Moen: Supermo’n. Du vet aldri om du kan passere upresset eller bli overkjørt av ei diger ræv.
rolig som skjæra på tunet og hisser seg nesten aldri opp.  Han er heller ikke fremmed for å ta imot litt juling foran motstanderens mål.

Jørgen Dahl: Server så nydelige rekesmørbrød at du skulle tro han jobbet med catering service.
Han flipper skiva så grasiøst at han kunne fått jobb på hvilket som helst gatekjøkken. Og burgerne hadde selvfølgelig blitt flippa på backhand.

Svein Erik Moholt: Rolige standhaftige glassgitter-Svein er en bauta på backplass, du hører han sjelden før det er for sent. Ikke bli overraska om han vatter opp med en krempassning eller to opp til en overivrig løper i løpet av kampen

Stian Guldbransen: Eldste og minste i Guldbransen-flokken, skøyteteknikk som sine to brødre men solid på backplass. Vanskelig å kommer rundt og selv ikke en Eskeland i knestående kommer igjennom.

Christian Aslaksrud: Backen du ofte ser på offensive blå når resten er i forsvar, Mannen med mer offensive fiber enn super-blå-fisker-Jim. Tungt skudd som sjeldent løftes opp fra isen og er trygt for en jobbende senterskyteskive.

Steffen Nøkleby-Karlsrud: Norsemens egen El Capitan. Big C, da tåler vi noen rekesmørbrød på backhand inn foran eget mål. Innsats og den spillern med størst utvikling i Norsemens historie.

 

Løpere:

Mats Nyhus: Wilson Nyhus sier sjeldent nei til litt sjeggekamp og kan opserveres i fryseboksen, (det lover jeg) Stort engasjement og gjennomføringskraft med fart, balanse og kilo i skjønn harmoni gjenspeiler Nyhus sine raid fra egen blå. Før superskuddet som trenes ofte og hemmelig et sted ute på røyse ligger limt i krysset før keeper rekker å reagere.

Henning Røste: Gjør comeback på Norsemen svart for anledningen. Røste lever etter en ikke navngitt SIL spiller sitt utsagn: «I play forward. You want backcheck, you pay extra» men der det kan skotte litt på det defensive tar han igjen offensivt.

Nikolay Stadsvik: Vi prøvde igjen i år med en stadsvik men endte opp med feil bror igjen. Likevell begynner vi å like eldste Stadsvik å! sikker med puck, alltid bli og alltid et sted å smøre litt tigerbalsam.

Espen Guldbransen: Øltønna fra Tyristrand. Spiller best dagen derpå og koser seg max nå han får måka et par pucker rett i maska på Egeli. Så lenge du ikke heter Kenneth, så er det tryggeste å stå rett forran gollen når Gulbrandsen lader bøsja og trøkker til. For det skal skytes og det skal skytes mye.

Tommy Wiik: Mannen med Haugsbygds største rullgardin som kan fremprovoseres etter fire/fem slashinger på vei langs rundvant før en ekte tripping på slutten. Men når #22 får fart på skøytene med finslepen teknikk sklir kiloene av like lett som en OldBoys spiller

Jon Rikard Sandum: Lagets potet som nå har begynt å brillijere på backplass. Han sendes også ofte over til fienden på treninger for å høre taktikken og er klokkeklar på hva en HybridIcing er! Lurer du på om du står feilplasert får du høre det av lagets potet

Morten Ask: Med lavt tyngde punkt, raske vendinger og et skudd som ikke skremmer noen, vil du definetivt legge merke til ASK. Planen er lagt og supersenterASK skal krige inn det som kan kriges inn foran kassa, da blir det ekstra feiring forbi den andre spillerboksen

Emil Sørgård: Super sub Sørgård er som oftest å finne på topp på alle strava segment i regionen, om det er langrenn, løp eller sykkel. Med kondis herfra til månen kombinert med duracell akslerasjon gir han backa så lite tid at selv de må spille backhand pass inn foran eget mål  

Magnus Krydsby: Coach Kryds er Norsemens ubestridte primus motor. Mannen som antagelig har mer istid enn en gjennomsnittspiller på A-laget. Med så mange timer på is burde han kanskje ha mer skøyteferdighet å vise til😉 Men hans kreativitet, overblikk og innsats på isen gjør opp for det.
Er det noe som må ordnes om det er på eller av banen så er dette mannen som fikser det.

 

(gjesteskribent : Krydsby)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg