Winter-Classic 2022; Geriatriks – Norsemen, 29 desember

Sted: Scjongshallen. Klokka: 18.00. Lag: Geriatriks – Norsemen.

Det er nok en gang duket for et av de store oppgjørene som skjer i Schjongshallen hvert år.

Det er igjen klart for Winter-Classic mellom Ringerike Geriatriks og Hringariki Norsemen.

Ingen annen kamp er så viktig for disse spillerne som denne.

Ingen kamp betyr så mye for skryteretten som denne gjør, vel annet enn Summer-Classic som gir skryterett fra sommer til jul.

Det er i disse kampene man skiller klinten fra hveten.. buse fra snørr.. pølse fra lompe.. Det er i disse kampene man ser skudd, finter, fall, flippa-floppa-mista-puck og alle mulige andre tilstander i hockey. Det er i disse kampene man ser hvem som virkelig vil… og hvem som gleder seg mest til pizza og børst etter kampen.

 

Ringerike Geriatriks

Ringerike Ishockeyklubbs oldboyslag. Her er stort sett alle tidligere ishockeyspillere fra alle nivåer i Norge. Alt fra Marius Ulseth som flyter på rutine og dårlig kondis til Jarle Skotte Hansen som .. ehh.. ikke flyter.. men er flink til å bli fortalt hva han burde gjort. Alle er gode vinnere og dårlige tapere… bortsett fra igjen Jarle som er like blid så lenge han har scoret mål.

 

Hringariki Norsemen

Ringerike Ishockeyklubbs pappalag som ikke lenger bare er pappaer..men også bestepappaer, menn som akkurat har blitt pappaer, menn som prøver på harde livet å bli pappaer samt de som bare vil øve uten å bli pappaer. Norsemen har også en sammensetning av forskjellig kvalitet spillere, noen med divisjonsbakgrunn og andre ikke. elles for alle; et hinsides jævlig ønske om å slå Geriatriks i match.

 

Historikk oppgjør:

Vi ripper ikke opp i dette nå.. det er tross alt snart advent og det er hyggelig med en god tone og smilende Norsemen i førjulstiden 🙂

 

Dog;

Her er et lite sammendrag fra BBQ-Spring Classic (altså sommer-matchen)

Hringariki Norsemen – Ringerike Geriatriks endte 2-7 i en nervepirrende match fra start til slutt på tross av 5-måls seier. Rutinen i gamlingene + en god Kenneth Egeli i mål var avgjørende i kampen.

Jeg kan ikke annet enn å si tusen tusen takk til alle som møtte opp for å se på denne kampen. Det er ikke alle forunt å spille for 350 tilskuere. Hvert fall ikke for oss som har bikka over grensa og lever på andre halvpart av livet 😉

Jeg bare nevner følgende; Manglerud Star hadde et snitt i Fjordkraftligaen denne sesongen på 380, Grüner hadde et snitt på 225. Jeg vet ikke hva snittet for Hønefoss Ballklubb, altså foppallen borte på stadion har… men jeg tror ikke det er over dette.

Jeg så ikke så mye på tribunen.. men så nå hvertfall noen fra elite på plass (glem alt dere så, værsåsnill…)

Tusen takk til dommertrio. Tusen takk til alle de frivillige som hjalp oss. Og igjen, tusen takk til alle som kom og så på matchen 🙂

Begge lag med 3 femmere. Begge lag klinkende klare på at dette skal vinnes. Begge lag også klare for samlet bankett etter match med pizza (vi skulle egentlig grille, derav BBQ, men 12 grader ute ække varmt nok for lett aldrende hockeyspillere.

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg