Etterlønn…Politikere.. Galskap !!

Kjære samfunn…hjelp oss å finne jobber til 7 golddiggers !!!!

I en nettavis kan man i dag lese om Ola Borten Moe som visstnok skal søke om etterlønn fordi han kan ikke leve av gården han skal hjem til. I likhet med en del andre politikere har han tydeligvis rett på etterlønn -og kanskje er det greit nok- men når man så leser videre i artikkelen om summen det her er snakk om da får man mer bakoversveis enn gutta hadde i Grease og alle James Dean filmene til sammen.. Det er totalt 7 stk politikere som måtte ta med seg svada, pjatt, potteplante og hemoroidekremene sine og flytte ut av regjeringskontorene og da samtidig søker om denne etterlønnen på 298 768,- fordelt på 3 måneder….!

298 768 på 3 mnd  = 99 589 pr måned…..og la oss si at de skatter 40 % så betyr det at hver og en av de vil ha utbetalt 59 754,- mens de sitter hjemme og koser seg foran peisen nå i høstmånedene og slenger ut en søknad eller to… Disse flotte 7 som da har vært en del av en regjering som fronter å være rettferdig og for å være for rettferdig fordeling, de skal da ha en årlig industriarbeiderlønn på 3 måneder…. KOKKOS!!!!!!

Geriatriks finner det helt naturlig å forsøke å hjelpe disse 7 ut av NAV-køen og etterlønnsordningen..

Ola Borten Moe.. fra Olje- og energidepartementet.. Geriatriks henstiller til alle bensinstasjoner i Trondheimsområdet å tilby denne mannen en jobb. Hvem kan vel være mer kvalifisert enn denne mannen til å selge bensin og diesel?

Espen Barth Eide.. fra Utenriksdepartementet.. Denne mannen har en lang rekke sekretærstillinger bak seg. Geriatriks oppfordrer alle legekontorer i Oslo-området å ansette denne mannen som resepsjonist..snakker engelsk gjør han og..

Grete Faremo…fra nesten alle departementer og stillinger… Geriatriks oppfordrer alle skoler i Setesdalsområdet å ansette denne damen som vaktmesterassistent… Skulle være mulig å gjøre ganske så lite feil i en slik stilling..

Karl Eirik Schjøtt-Pedersen… Hvis noen kan finne denne mannen så er det nok NAV som klarer det for å kaste enda mer penger etter han. Geriatriks oppfordrer alle til å løfte på sofaputer og skrot på gårdsplassen for å se om han gjemmer seg der. Hvis noen finner han så tilby han jobb med å samordne noe.. han har nemlig vært samordningsminister…

Anne Grete Strøm-Erichsen..fra Forsvarsdepartementet… Geriatriks oppfordrer alle som trenger en konsulent til å tilby denne damen jobb…

Inga Marte Thorkildsen…fra Barne- Likestillings- og Inkluderingsdepartementet….phuuuu…. Geriatriks oppfordrer alle skoler og barnehager i Oslo-området som  har en assistentstilling ledig om å tilby denne til Inga Marte..

Kristin Halvorsen…fra Kunnskapsdepartementet…Ifølge wikipedia har Kristin Halvorsen aldri hatt en skikkelig jobb…så Geriatriks trøbler litt med oppfordringen her… hva med Sfo? Barnehagetante? Det er jo dette hun skryter så av… og så får hun en skikkelig jobb og…

Kjære samfunn!! La oss gå sammen om å spare skattebetalernes penger og tilby disse 7 en lavtlønnet stilling slik at de får være med å oppleve hvordan det er å leve ute i det samfunnet de har laget nå i 8 år og skryter så fælt av…

Takk !!

 

9 kommentarer

Siste innlegg