Tidstyver og jobb-dyttere..

Unnasluntrere med fancy tittel..!

Hvem er det der? Hva jobber egentlig han/hun med? Hvor mange av oss har ikke tenkt, hørt og sagt disse ordene på arbeidsplassen vår.. Vi klarer rett og slett ikke å la være å tenke det idet det kommer en fyr/dame slentrende inn i rommet og slenge rundt seg med svada og tåkeprat en stortingspolitiker verdig. De floskler rundt seg værre enn Stoltenberg og beviser grundig at her kommer en som har bøffa til seg en feit betalt jobb..

Det absolutt værste med disse folkene er jo at de stjeler av din tid.. De aner jo ikke hva de snakker om i det hele tatt.. De er ansatt av en sjef som trenger en å dytte ansvar på.. Så inn kommer en tyttebærplukkende forhenværende aksjemegler som skal fortelle at man må gjøre sånn og sånn…for det har han hørt at er lurt.. Eller så dukker det opp en pedagog som gjerne forteller andre hvordan de skal jobbe og bruke tid…såsant de selv slipper å bruke sin tid..

Alle lurer jo da selvsagt på hva denne figuren egentlig jobber med…og ingen får vite det for personen er en profesjonell unnasluntrer og jobb-dytter med fancy tittel og feit lønn.. Noe som trenges siden personen aldri treffes etter 12.00 på torsdager for da skal det ship’o hoyes ut fra skjærgården med en feit båt med Stena Line som jolle bak. Disse personene har gjort det til sitt lodd i livet å dytte mest mulig av sin egen jobb over på andre ansatte slik at man med god samvittighet kan ta fri hver fredag året rundt… At ikke sjefer gjennomskuer dette er meg en gåte..

Disse personene går heller ikke av veien for å bli meget irriterte over det faktum at man ikke hopper når de sier hopp.. De skriker og bærer seg når de nærmer seg en tidsfrist de ikke har klart å få noen til å overholde for seg.. De viser ingen anger eller empati med mennesker som må bruke sin tid og fritid til å ordne opp i rallemikket disse unnasluntrende tidstyvene steller istand.. Disse folka bryr seg rett og slett ikke…

Så hvordan skal man behandle disse folkene?.. Avslør dem..på det groveste.. Gjør alt du kan for å sette de til veggs med flest mulig kollegaer tilstede.. Få de til å gå unna med halen mellom beina og pekefingrene i ørene mens de synger trallala skikkelig høyt for å slippe å høre latteren bak seg…

God fredag 🙂

6 kommentarer

Siste innlegg