Sålenge du ikke kjører ned din egen unge…

Så er alt greit?

Hva er det med folk som ikke klarer å respektere fartsgrensa i boligområder? Jada, jeg vet, vi skal alltid respektere fartsgrensa…men det er forskjell på å rase gjennom et boligområde i 50-60 kmt/t der grensa er 30 imot det å kjøre i 100 på en 80 km/t veg…for der fyker det hvertfall ikke unger på kryss og tvers rundt omkring.

Er de 5 sekundene du sparer verdt å drepe et barn for?

Jeg bor i et boligområde der det er 30 km/t over alt men det er spesielt 2 steder man glemmer at det er en grense å forholde seg til.

Gata foran vårt hus er litt for rett og fin og dermed kjøres det for fort. Det rare er at de som bor i enden av gata snegler seg ut av “sitt område” for deretter å gasse på bortover vegen. Hvorfor? Er det greit å kjøre over en unge sålenge det ikke er din egen unge?

Det andre området, som er det værste, er hovedvegen inn og ut av området. De første 200 meterne har 3 fartsdumper før et kryss der ene vegen går til “vår” slette og den andre vegen går til en barnehage i enden av nok et boligområde. Standard prosedyre er her at de som skal til barnehagen kjører forsiktig de første 200 meterne for ikke å ødelegge bilen over dumpene for deretter å gasse på til barnehagen. Hvorfor? Er det verdt å drepe noens barn for å få hentet ditt eget 4 sekunder tidligere?

Jeg oppfordrer sterkt å enten dra hjemmefra litt tidligere eller godta å komme de få sekundene senere frem..

Så til slutt en beskjed til bilister, buss-sjåfører og spesielt håndverkere av alle slag som ferdes på Tolpinrud (og sikkert alle andre boligområder) :

Barn på beina, sykkel, sparkesykkel, tråbil, etc, KAN IKKE høyreregler og vikepliktsregler. Kjør forsiktig og vær oppmerksom!

Ingen sparte sekunder er verdt et menneskeliv..!!!!

#trafikk #barn #bil #bildrap #fart fartsgrense

2 kommentarer
  1. Deilig å se at du tar opp dette!
   Veldig bra skrevet :0))
   Samme gjelder her – verstingen er de som skal kjøre barna på skolen eller barnehagen som ligger her. Galskap!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg