Da nakenbildet av meg ble spredt!

…av postmenn!

Det er så mye snakk om bilder og hevnporno om dagen, som jo gjorde at jeg kom på en liten sak fra før nett og kameratelefoner sin tid.

En sommer var vi på guttetur i Tønsbergfjorden. Det ble selvsagt bading uten at vi hadde med badetøy så det var bare å hive av seg fillene og jumpe uti vannet. Lite ante jeg at et kamera ble brukt akkurat før jumpingen ut i vannet.

Året etter skulle vi på guttetur igjen. Invitasjoner måtte jo sendes ut må vite. De ansvarlige for utsendelsen fant da ut at "hey, det bildet av Jim på vei ut i vannet blir fint som forside på invitasjonen". Som tenkt så gjort…og når da i tillegg invitasjonen ikke ble puttet i konvolutt men heller printet på et A3 ark og så brettet til A4 med bildet ut og skriften inni så var det i boks.

Denne invitasjonen skulle da sendes til ca 30 unge menn. Problemet var bare at komiteen hadde bare adressen til 13-14 av de. Et lyst hode fant da ut at "Hey, vi bare legger invitasjonene i hjørnet i baren på Alfred for der er jo gutta innom hele tiden".. Som tenkt så gjort… og dermed lå jeg og sossisen med Keegan-hår til allmenn beskuelse i baren i flere helger på rad..

Så; I 97-98 engang så gikk postmenn rundt med et A3 stort nakenbilde av undertegnede. Bildet viste meg i lett gående positur på svaberget på vei ut i vannet. I tillegg fikk man så kjøpt øl med nogo attåt i baren på ærverdige gamle Alfred i Hønefoss.

Tur ble det.. Alle fant jo invitasjonen sin…

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg