Homofilt og lesbisk ekteskap… fysjom fysjom..!

Stein de til døde..eller no !!

Det har blitt åpnet for kirkelig vigsel av homofile og lesbiske..og dette går jo ikke de høykristne upåaktet hen. Det er på ingen måte snakk om å “leve litt i tiden” og faktisk akseptere at spesielt tilnærmingen til religion forandrer seg. Senest i dag kom et leserbrev i Ringerikes Blad der en meget indignert kristen -jeg antar litt eldre herre- bare måtte komme med sine meninger rundt dette..

Han skriver blant annet at “man skal adlyde Gud mer enn menneskene” og henviser til mosebøker og israelitter der det oppfordres til dreping etc av homofile/lesbiske..

Jeg kan jo ikke unngå da og ta denne kristne mannen litt på ordet og følge opp med en serie ekstraspørsmål kanskje denne leseren eller en annen godmoralsk høykristen mann/kvinne kan svare på:

Takk for kampen for den rette tro og at homofilt samliv ikke er forenelig med Bibelen og kristendommen! Det står jo klart i 3. Mosebok 18/22 at homoseksualitet er en vederstyggelighet…så det er jo ikke noe å snakke om! Men nå trenger jeg noen råd om hvordan jeg skal leve etter Guds bud:

1. Hver gang jeg brenner en okse som et offer, vet jeg at dette gir en duft som velbehager Herren (3.Mosebok1/9). Problemet er naboene!

2. Jeg ønsker å selge sønnen min som slave(2. Mosebok 21/7). Med det prisnivået vi har i dag – hva mener dere er rett pris?

3. I 3. Mosebok 25/44 står det helt klart at jeg kan eie både mannlige og kvinnelige slaver så lenge de er kjøpt i et naboland. En venn av meg sier dette bare gjelder for svensker, og ikke dansker. Her trenger jeg litt hjelp – kan jeg eie dansker?

4. Jeg har en nabo som insisterer på at han skal arbeide på sabatten. 2. Mosebok 35/2 er helt tydelig på at han skal drepes. Er jeg moralsk ansvarlig for å gjøre dette selv?

5. En venn av meg mener at selv om det er en vederstyggelighet å spise skalldyr (3. Mosebok 1/10), så er homoseksualitet verre. Jeg er uenig!! Hvem har rett?

6. I 3. Mosebok 21/20 står det klart at jeg ikke m nærme meg Guds alter dersom jeg ser dårlig. Jeg innrømmer at jeg er nærsynt og bruker briller. Må synet mitt være helt perfekt eller opererer vi med litt slingringsmonn her?

7. De fleste av vennene mine går til frisøren. De klipper håret på sidene og tar skjegget i kantene. Dette er tydelig en synd i Følge 3.Mosebok 19/27. Hvordan bør de straffes?

8. Jeg har lest i 3. Mosebok 11/7-8 at jeg ikke m røre rester av en død gris, fordi det gjør meg uren. Kan jeg likevel spille fotball Dersom jeg har hansker på?

9. Min onkel har gård. Han synder mot 3. Mosebok 19/19 fordi han planter to ulike avlinger på samme jorde. Kona er ikke noe bedre, fordi hun går med klær som er laget av to ulike stofftyper (blanding av bomull og polyester). Han har også den uvanen at han banner mye. Er det virkelig nødvendig at vi samler hele byen for å steine dem(3. Mosebok 24/11-16)? Er det ikke like greit å brenne de til døde i et familieselskap – slik vi pleier å gjøre med mennesker som ligger med sine slektninger(3. Mosebok 20/14)?

Jeg vet at mange av dere der ute har gått i dybden på denne type problemstillinger. Jeg er sikker på at dere kan hjelpe meg. Takk for påminnelsen om at Guds ord er evig og uforanderlig!!

#gud #Jesus #kristendom #nåtid #fortid #homofil #lesbisk #kristen #religion

 

5 kommentarer
  1. Hei Geriatriks.Ja selvsagt. Seksuelle handlinger forutsetter jo vilje, ellers er det jo snakk om voldtekt.
   Du må ikke la deg finte ut av begrepet homofili.
   Det er homoseksualitet, eller sodomi som er galt.
   Les f.eks om Sodoma og Gomorra i Gamle Testamentet.
   Mvh Homolobby

  2. Hei Kona. Det var en helt generell kommentar. Mannen din er nok ikke homo. Tror ikke homser står så høyt i kurs blant hockeygutta. Mvh Homolobby.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg