Er vi Johaug-ferdige nå?

Værsåsnill….

Jada, Therese Johaug er snill og grei. Jada, Therese Johaug er flink til å gå på ski. Jada, Therese Joahug er sikkert svigermors drøm og svigerfars siklestøkke. Jada, Therese Johaug er egentlig en fantastisk idrettsutøver og en rollemodell innenfor langrennsporten for barn i hele Norges land. Jada, Therese Johaug er trent, søt og pen på en gang. Therese Johaug er alt man kunne ønske seg innenfor idretten.

Men, og det er et stort men:

Therese Johaug ble tatt med ulovlige stoffer i kroppen. Stoffer i såpass mengde at det handler ikke om ett strøk på leppa på vei opp stolheisen på påsketur.

Det er et udiskutabelt faktum. Du kommer ikke utenom det samme hvor stor tilhenger du er av Therese Johaug og norsk langrenn. Hun ble tatt med doping i kroppen. Basta!

Men så…

Jada, det kan selvsagt nå diskuteres hvorvidt straffen er for stor eller ikke. Noen sier ja, noen sier nei…og andre driter i hele Johaug.

Jeg for min del “gleder meg” til neste dopingsak der en utlending bedyrer sin uskyld basert på lege eller apparat for å se om alle som i dag skriker ut om “må da kunne stole på legen sin” osv også sier det når en russerinne i sporet eller en bulgarsk vektløfter sier det samme.

Derfor splitter Johaug-saken det norske folk!

Sorry Johaug, jeg tror ikke noe på dette.

Ja, det ER vanskelig å lese italiensk.

Er Norge en gjeng med idretts-drittsekker?

#johaug #langrenn #ski #doping #norge #OL #straff #dom #dopingdom

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg