Ulrikke Falch og Kristin Gjeldsvik: Stå på, fortsett sånn.

Kjemp mot kroppspress og overfladiskhet med alle midler.

Drit og dra med hele Vixen for denne gang. Det finnes viktigere ting her i verden enn en prisutdeling som fremstår mer rigget enn amerikansk wrestling og russisk valg tilsammen.

Skjønnhetstyranniet må kjempes mot med alle midler. Det er skremmende hvordan kropp har blitt en så stor kilde til følelsen av mislykkethet.

Som pappa til ungdommer, og som mannen til en lærer på barne- og ungdomsskole får jeg med meg hvor ille dette har blitt. Unge, spesielt jenter, sluker rått dette med kropp og hvordan man helst skal se ut som presenteres på blogg.

Ulrikke Falch og Kristin Gjeldsvik står for en motvekt til alle disse kvinnelige, såkalt vellykkede, bloggerne som tar botox her og silikon der, som slanker seg og lever på oppkok av hybelkaniner samt skvisede salatblader. Hadde det vært opp til meg så burde enkelte av de bloggerne disse to prøver å være motvekt til hatt alderssperre for å kunne bli lest.

Hvor i all verden er integriteten til desksjefer og redaktører når de for eksempel fronter en blogg der overskriften er «min neste operasjon»? Har de så lite gangsyn, og så stort pengejag, at de ikke ser at slike blogger ødelegger for unge jenters kroppssyn? Der sitter altså ei dame med opererte pupper og klager.. og samtidig sitter ei 13-14 år gammel jente med halvutviklet kropp og føler seg mislykket pga at puppene ikke er like store.

Jeg skjønner at mange av disse bloggene er kjempestas å få lesere til, men et snev av siling hadde vel ikke gjort noe. Det viser seg jo at mange av disse kropps-bloggerne har NULL gangsyn på å være sitt ansvar bevisst. Da bør kanskje allmennheten gjøre det for de.

Vi har kommet så gærent ut her i Norge nå at folk kvier seg for å dusje annet enn i ene-dusj. Livredde for å bli sett, få kommentarer, føle seg utsatt, etc. Det er jo ikke slik vi vil ha det.

Slutt med opphausing av kroppsinnlegg med mindre det handler om sunnhet og at man er bra nok som man er. Tenk om redaktører etc sendte en melding til alle disse som bruker kropp i innleggene sine for å få klikk og fortalte at de ikke vil være med på dette lenger. «Det er flott å lese at du skal på ferie, men vi trenger ikke se rompa di i en stringtruse for det»…

Det hadde vært noe det.

Les gjerne: Kan en blogg uten kropp, sex og silikon nå Topp10 i Norge?

#kropp #kroppspress #branok #sex #pupp #pupper #rompe #vekt #slanking #kristingjelsvik #ulrikkefalch #samfunn #Norge #blogg #blogger

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg