Nei, det er ingen katastrofe at idrettsutøvere i OL blir sjuke

Buse i nesa og rennaræv er ingen katastrofe.

Det har f*** meg gått inflasjon i bruk av sånne ord i media. Det blir bare for dumt. “Alle går rundt og er livredde”.. Hva er de livredde for da? At Sør-Korea har et avlivningsprogram for folk som blir smittet? Nå er det greit å stikke fingen i jorda tror jeg og se på dette for hva det er, det er et idrettsmesterskap. Det er ikke en krig, det er ikke en arena der du dør om du taper.

Jeg går faktisk så langt som å si at jeg er møkk lei av å lese/høre at det er katastrofe om en idrettsutøver blir småsjuk. Når man så vet at spedbarn dør uten at man skjønner hvorfor, at eller friske folk bare faller om og dør, at folk får kreft og dør i løpet av kort tid..så blir det noe så inn i gamperæva håpløst å lese om “katastrofer” på et idrettsmesterskap.  

Det er OL igjen. OL er viktig. OL skjer bare hvert fjerde år. Jeg vet det, jeg vet og at om idrettsutøvere skal yte maks og prestere på høyeste nivå så er det ikke noe sjakktrekk å blir sjuk. Men, og dette er det viktig å få med seg:

Det er ingen katastrofe!

Ja, det er dritkjipt å ha reist langt, forberedt seg godt, trent og ofret, men: Det er ingen katastrofe!

 

Tusenvis av barn som dør pga sult…

Flyktninger i hundretalls som drukner…..

Jordskjelv som raserer byer…

Jordskred som begraver og dreper hundrevis av folk…

Terroristangrep som utsletter familier…

Sånne ting…

Det er katastrofer.

 

Det at idrettsuøvere er samlet til et mesterskap og blir sjuke, får buse i nesa og rennaræv, er ingen katastrofe. Det er så langt fra katastrofe som du kan komme. Ja, det er synd at det skjer, men nå må vi vel for f*** snart få krigstypene ned på jorda igjen. Bruk de der det fortjenes. Det at vi nå i dagesvis har måttet se forsider med “katastrofe, det er virus i leiren” blir bare for dumt. Kjedelig ja, katastrofe nei.

OL for meg betyr ishockeyturneringen. Ja, jeg ville syns det ville være dritkjedelig om 4-5 av de norske spillerne ikke kunne være med fordi de satt og spraymalte porselenet med bakstussen samtidig som de tømte nesegrevet for “litervis” med gugge. Det ville være dritkjedelig, men ingen katastrofe. Du dauer ikke av rennaræv og buse i nesa.

Og når jeg først er i gang:

Det er ikke bikkjekaldt, dritkaldt, monsterkulde, sibirkulde, etc etc når gradestokken viser -12. Det er god gammal norsk vintertemperatur.

Takk!

 

#OL #katastrofe #media #overskrifter #clickbait

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg