#Biltoo – Finnes det et sånt varsel?

Eller, strengt tatt burde vel varselet hete #gåogleverinnlappen

I går var undertegnede med frue etc nok en gang på harry-tur fordi det begynte bli slunkent i beholdningen av husholdningsost (som lages av melk fra billig-kuer), kjøttdeig (som lages av kjøtt fra billig-kuer), brus (som lages ehh.. billig) samt litt av hvert annet som også er billig. Faktisk så er det eneste som ikke er billig med en harry-tur alle bommene man må igjennom fra Hønefoss til grensa.

Jeg likte utsagnet: Nå har de skutt opp en el-bil i verdensrommet, da er det ikke lenge før Norge sender opp en bomstasjon.

Nåvel…

Turen til Sverige gikk ganske så greit siden vi dro før fugla feis om morgenen. Trafikken fløyt skikkelig bra, mest fordi vi var ganske alene på veien i lange tider, men og fordi amøber tydeligvis ikke står opp så tidlig.

Men, alle gleder tar slutt. Rett etter en stopp på en burger-pusher borte på gamle Svinesundsområdet, du vet der det bodde en høne som het Agda, så bar det ut på motorveien og strake veien hjem. 2-felts vei, cruisecontrol på, dette blir bra. Men så:

Jeg kjører forbi en rekke biler som ligger i 100 på vei med grense 110 (hvorfor gjør de det?) og tar så igjen en bil som ligger i venstre fil. Bilen gjør ingen tegn til å legge seg ut i høyre felt, som er ledig, som jo er der den skal ligge når det ikke skal kjøres forbi noen. Etter 10-15 sekunder med meg bak gjør den endelig det riktige og blinker seg til høyre så jeg kan kjøre forbi.

Men hva skjer?

Da jeg har passert legger bilen seg tilbake i venstre fil? Hvorfor? Why? Warum? Hva f*** er i veien med folk som gjør sånt? Er de redde for høyre grøftekant? Tror de høyre fil er buss-fil?

Denne gang var sjåføren en relativt ung jente, men jeg har opplevd at sjåfører i alle aldre og av begge kjønn kjører slik.

Det er feil.. FEIL!!!

Hvis det er ledig så skal du ligge i høyre fil. Basta! Hvis det finnes en kjøreskole, en kjørelærer, en mamma eller pappa, som lærer bort at du skal ligge i venstre fil: FEIL

Skjerpings!!!

Takk.

#trafikk #bil #2-felt #førerkort #lappen #varsel

2 kommentarer
  1. Som jeg skulle sakt det sjøl. Mye snodig tankegang ute i trafikken. Til opplysning så er gemalen ute på en slik tur nå i dag 😉 siden pelsvennen ikke får bli med – nei da liker han å dra aleine. Har en ørliten mistanke om at det også blir bittelitt billigere 😉 he he he. Neida. Men måtte bare 😉 blir jo fort litt «ekstra» he he. Håper hjemturen og utpakking gikk strålende 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg