Syke barn mareritt for pensjonister

Det er jammen ikke lett å være gammel og syk når det er høst og unger også blir syke

(sakset fra Direkte linje Ringerikes Blad)

Stakkars pensjonister som får enda lengre kø enn vanlig hos fastlegen på grunn av høsten som jo er et mareritt på grunn av virus, influensa og andre sykdommer…som jo da rammer barn og dermed skaper massivt med kø for pensjonistene.

Stakkars pensjonister som ikke får eget køopplegg så de får komme til legen fortere enn alle andre…for det er jo viktigere å kurere en sykdom på en eldre kontra en yngre person må vite.. eller kanskje mangles det en resept man ikke ønsker vente så lenge på?

Og så noe absolutt alle vet:

“For det er jo sånn at når foreldre har hatt fri på basis av sykt barn, så har de jo hele dagen til disposisjon.”

I motsetning til pensjonister som jo ikke har hele dagen til disposisjon fordi de skal på jobb… eller.. ehh… vent nå litt…?

 

Det mest skremmende med dette innleget er at jeg tror ikke det er tull engang. Jeg tror faktisk det sitter folk rundt omkring (ikke altfor mange håper jeg) og tenker sånn..

Uff…

Nåvel: Blir ventingen på lege for lang: Vi spiller venteværelse-quiz  <– klikkbar

#barn #sykdom #voksen #lege #kø #venterom #pensjonist

 

2 kommentarer
  1. Jeg forstår ikke at køene er lenger pga barn. Fastleger har et visst antall pasienter, man ringer og får time, that’s it! Om det er et barn eller to på venteværelset, så bør ikke det plage gamlingen med sin timeavtale.
   Den med avisrableriet sitt kan snu litt på saken: Folk lever for lenge i dag og lager “køer ” hos fastlegen. Det er uten tvil gamlingene som fyller opp venteværelsene :p. Ihvertfall her jeg bor.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg