Dette er ikke en pandemi, dette er terror fra overformynderiet

Hele dugnaden og hva den hjelper for er bare løgn

Trimdronningen fornekter seg ikke.

Konspirasjonsfolkene i Norge kjører på med høye kneløft og tårer i øynene. Kari Jaquesson legger ut bilde på bilde på sin instagramkonto der hun 100% av tiden slår ned alle forsøk på diskusjon fra de som er uenig med henne og ber om bevis og kilder på deres argumentasjon. Når så de samme menneskene ber Jaquesson legge frem bevis og kilder for sin argumentasjon kommer svaret stort sett som “du får google det”… eller kommentaren blir slettet selvsagt slik alle som ikke kan bevise noe gjør.

Dagens lille greie handler om egoisme. Da noen påpeker at de synes Kari Jaquesson selv er ganske så egoistisk i sitt syn svarer hun bare opp kjapt at “da får du bare holde deg  hjemme resten av livet da, så kan vi som vet å nyte livet og hverandre kose oss uten å bli terrorisert av overformynderiet”.

Litt under spør en annen om hvorfor trimdronningen ikke forstår at denne pandemien krever en felles dugnad for å skjerme de mennesker med underliggende sykdommer etc som gjør de svært utsatt for sykdommen. Her kommer så svaret til Kari Jaquesson til det spørsmålet: “Det er løgn. Snart 9 måneder med løgn”.

Litt senere: Løgnen om at “vi går med maske for å beskytte andre” er genial for å sette folk opp mot hverandre.

 

Det er altså ingen forståelse for at dette viruset rammer hardt. Det er ingen forståelse for at de mennesker i verden som ikke har helse eller et helsevesen som kan takle dette viruset faktisk knekker sammen og dør. Neida, konspirasjonsteoretikere som Kari og noen andre sitter og påstår at denne situasjonen vi er inne i er skapt med vilje av regjeringer og rikinger for å ta fra oss alle våre menneskerettigheter og fire vilje. Det påstås sogar at de som står bak denne situasjonen kaller oss “vanlige mennesker” for useful idiots.. og da tydeligvis ofringsbare i deres søken etter å bli den nye verdensordenen.

 

Vel, en bekjent av meg ble smittet..

Han kaller dette for “influensaen fra helvete.. og i tillegg tungpustet”.. og han aner ikke hvor eller hvordan han ble smittet.

Jeg er overbevist om at om ikke Norge hadde gjort som vi gjorde i mars ville vi også hatt dødstall som ville lignet på de svenske tallene.

Da er det provoserende å se de som sier dette bare er noe verdens regjeringer har funnet på for å kue oss.

 

 

1 kommentar
  1. Det er jo ingen tvil at denne avdankete trimdronningen har fullstendig miste det.Et stort hån mot de som står på hver eneste dag for å redde liv.Ser også nå at instaen hennes har forsvunnet.Har hun blitt sensurert av Instagram eller slettet den selv,kansje?Skulle ønske der var en lov mot dette hun holder på med,der man kunne anmeldt henne for hennes ytringer, hat osv.Hva hun ytrer kan klart føre til ytterliggående grupperinger her i Norge,som tror på hva hun lirer av seg av piss og lager et sant helvete,hva det skulle innebære.Jeg er en stor tilhenger av karma,og håper denne en dag tupper henne i rævva.Ha en flott helg.
   Truls.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg