Fjordkraftligaen, torsdag 13 oktober 2022

Serieleder Frisk Asker møter Manglerud Star

Andreplass mot tredjeplass i Stjernen mot Vålerenga

Mjøs-derby : Lillehammer – Storhamar

Grüner mot Ringerike i viktig bunnstrids-kamp

Stavanger og Sparta ikke kamp torsdag på grunn av Stavangers kamp i dag, onsdag, i CHL.

 

FA kommer fra straffeseier mot SIL og suddentap mot VIF til en kamp mot MS som etter en grei start har begynt å “få det” de også. De 3 siste har gitt tap i ordinær tid mot STA, VIF og nå sist et 2-3 tap for by-rival Grüner hjemme i Garasjen. Manglerud Star innehar foreløpig den siste sluttspillsplassen med sine 12 poeng. Holm, Morley og Gustafsson FA’s topp poengplukkere. Craighead, Bowles og Bejmo best på MS. Craighead og Bowles den store snakkisen i starten. Mye er vel gjort mot MS om man klarer pakke inn de to litt i matchen.  Pengene settes på FA-seier i denne.

 

Stjernen stiller til match hjemme mot Vålerenga med seier hjemme mot Ringerike og borte mot Sparta før de fikk en liten nesestyver borte mot Storhamar som de siste kampers resultat. Vålerenga har suddenseier mot Storhamar og Frisk Asker samt seier i 3×20 mot Manglerud som ballast på vei ned til Stjernehallen. Stjernen med Piccinich og Cangelosi som topp poengplukkere, Olimb og Auk tilsvarende på Vålerenga. Personlig har jeg latt meg imponere av Piccinich på Stjernen så langt. For å få opp oddsen litt settes en U på denne..

 

Lillehammer – Storhamar, Mjøs-derby. Sett mot tabell burde jo dette bli en borteseier. Dog så lever disse derbyene sine helt egne liv. Lillehammer med seier mot Grüner og Ringerike samt Sparta (sudden) ligger nå på 7-plass på tross av skadesituasjoner, innlåning og bruk av 2005 spiller (som gjør det bra). Storhamar med suddentap for VIF og straffetap for FA før de slår STJ 5-1 hjemme ligger på en femteplass på tabellen. Det skiller 9 poeng fra 8 til 1.. og 4 poeng fra 6 til 1 så sånn sett betyr ikke det så mye. Thoresen, Salsten og Berglund likt på topp for SIL. Gran, Eriksson og Dineen topper for LIK.  Penga settes nok på en B i denne matchen.

 

Rundens kanskje viktigste kamp går i Grünerhallen. Grüner på plass 10 med 3 poeng (tatt nå sist kamp mot MS) får besøk av Ringerike på plass 9 med 4 poeng. Grüner holder Stavanger til 0-1 hjemme før de så vinner 2-3 borte mot MS. Ringerike med tap hjemme for LIK og STA som opptakt til denne matchen. Olovsson og Carnbäck på topp for Grüner. Rimjans og Åslin tilsvarende for Ringerike. Gruner med opptur etter bra match mot Stavanger og så seier mot Manglerud. Ringerike med flere folk tilbake er nære å ta poeng fra Stavanger og har nå ny-signering forhåpentligvis også klarert. Jeg er ringerikemann så setter selvsagt penga på B her.

 

Ser gjerne fra matcher på snap: Jimbo-33

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg