Hva f*** driver dere med Ringerike?

Hvor er spillegleden?

Hvor er innsatsen?

Hvor er gutsen?

Hvor er alt det som var på plass tidligere i sesongen.

Betyr ikke kvalifiseringen nok?

The natives are restless tonight var en gjenganger av en setning i de gamle cowboy- og indianer-filmene (ja, jeg vet det sikkert ikke er lov å si indianer, men det driter jeg i.. jeg vokste opp med Sølvpilen, Falk og Månestråle) , da de hvite som var ute i indianer-land kunne høre trommene i det fjerne. Det gjorde de nervøse.

Hvorfor skriver jeg så dette.. jo fordi jeg er nervøs nå. Jeg ser dessverre 1-divisjon “i det fjerne” om ikke noe forandrer seg drastisk i Ringerike sitt spill i de siste 3 kampene i denne kvalifiseringen.

Det at Ringerike taper for Grüner i Grünerhallen er ikke noe som var totalt “bombe”.. det har Ringerike gjort før, men at Ringerike taper 32-17 i skudd i tillegg er meget bekymringsverdig. 7, 5 og 5 tellende skudd i en kamp som betyr så mye er ikke bra. Hvor er desperasjonen etter å pøse skudd på mål etter Grüner går opp i 3-2 og 4-2?

 

Hvor er disiplinen i å ikke bli utvist? 

En av Ringerikes sterkeste våpen (når det sitter) er jo det å spille i overtall. Da kan man ikke spille så udisiplinerte som nå og pådra seg de dumme utvisningene vi vil at motstanderne skal måtte ta.

I kampen mot Grüner fikk Ringerike 10 2-minuttere.. Nå er riktig nok noe av dette samtidig som Grüner, men alikevel er alle disse 2-minutterne totalt unødvendig å ta. Holdingen til Nilsen i går er komplett unødvendig.. det Faret driver med når perioden er ferdig er hodeløst. Slashingen til Jenssen er strengt, men du vet det kommer når man slår sånn med kølla. Det at Ringerike igjen har tellefeil i bytter og nok en gang sitter ute pga det skal ikke skje. At Åslin får en interference på slutten ser ut som en karma-utvisning for den Björlin fikk for tripping noen minutter tidligere.

 

Gi faen i kranglingen og roughingen… Nå teller resultat… ikke antall hår på kassa!

 

Hva har skjedd med Petryk, Corneil og Rimjans rekka?

plutselig funker ikke noe?

Pappalardo, Åslin, Carho.. ?

Har Ringerikes mer meritterte spillere mistet motivasjonen?

Er ikke kvalifiseringen viktig nok?

 

Nå har Ringerike spilt 3 kamper..

Pappalardo har 4 poeng (2+2) og totalt 6 tellende skudd

Åslin har 3 poeng (1+2) og totalt 6 tellende skudd

Corneil har 2 poeng (1+1) og totalt 4 tellende

Carho har  2 poeng (1+1) og 5 tellende skudd

Rimjans har 1 poeng (0+1) og 6 tellende skudd

Petryk har 1 poeng (1+0) og 5 tellende skudd

 

Dette er etter 3 kamper. 185 minutter med ishockey. Mange overtallsmuligheter..

 

Det sier seg selv at Ringerikes offensive spillere må opp i ringa og avslutte mye mer enn de har gjort. De kan ikke spille seg inn i mål hver gang. I overtall må man ikke søke det fineste målet hver gang.. Carho sitt mot Grüner var en pass og skudd. ikke noe dilldall.. klinisk avslutning når man fikk mulighet.

 

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg