Hvor er alle 17 mai er for unga innleggene?

Like sikkert som at mammapolitiet rykker ut med stor iver etter å sage istykker enhver nybakt mamma som mener noe om hvordan hun skal oppdra sine barn, er det at både mammapolitiet, kristenpolitiet, avholdspolitiet og andre selvforherligende overmoralske besserwissere pleier komme med sine ytringer rundt 17 mai, alkohol og barn.

17 mai er for unga er mantraet de pleier komme med.

Det handler selvsagt om alkohol.

Dog er det ikke noe forskjell hos disse folka på det å barbere seg og å kappe av seg hodet.

Jeg er selvsagt helt enig i at om du ikke klarer annet enn å bælme innpå og deretter bli en ustødig pappskalle som er til sjenanse for alt og alle, ja da kan du la være å drikke noe før du sitter alene i din egen sofa med ostepop og bart brennevin mens du glaner på repriser av Karl og Co.

Men.. det å sitte til bords på 17 mai og ta seg en forfriskende øl eller to til maten i varmen.. eller hvitvin etc.. det skader absolutt ingen.

Det å samles på kvelden til middag med dertil tilbehør skader eller ingen.. gitt at det fortsatt er slik at man ikke blir den pappskallen nevnt litt lenger opp her.

 

Nåvel..

 

La meg slå det fast en gang for alle: Det vi gjør på 17 mai er absolutt ikke det ungene ville valgt.

Leste en gang artikkel om en pappa som var møkk forbanna over å måtte stå parkeringsvakt på skolen istedenfor å kunne være sammen med ungene sine på 17 mai. Svaret på denne forargelsen fra 17 mai komiteens leder: “Vi gjør jo dette for ungene sånn at de får det som de vil ha det”.

Vel, FEIL !!!

Vi gjør dette fordi en eller annen en gang i tiden fant ut at sånn og sånn må vi jo gjøre på 17 mai og så har det bare ballet på seg.

Hadde vi feiret 17 mai for ungene, feiret slik ungene vil, gjort alt på ungene sine premisser så hadde toget gått 500 meter, hvis vi i det hele tatt gikk i tog, før alle fikk hver sin is og brus og dro hjem.

Ikke en eneste kjiperud lang tale man knapt hører hva som blir sagt i hadde de måttet lide seg gjennom. Vel hjemme hadde de fått enda mer brus, is, vaffel, pølse, etc før de hadde hivd på seg shorts eller lignende og daffet resten av dagen.

DET hadde vært 17 mai for ungene!

Det aller aller beste for 17 mai ville jo være at alle barn i norges land slapp å stå opp 17 mai’s morgen og høre foreldre bitche på hverandre på grunn av sko som er for små, bukser og skjorter som ikke er strøket, bundassølv som ikke ligger på det lure stedet man la det 18 mai i fjor, ribbefett-flekken på skjorta etter julaften man har glemt å få renset bort samt det sedvanlige “sukk… har vi glemt å kjøpe gnagsårplaster nå igjen”.

Det aller beste for ungene ville være å kunne våknet av seg selv, sett foreldre i harmoni lage en lat frokost før de satte flagget ut og opplyste om at i dag er det 17 mai.. vi skal grille.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 kommentar
  1. For å besvare spørsmålet i overskriften, tror jeg det kan være at jeg ‘drepte’ de allerede i forrige uke, sammen med ‘bunadspolitiet’ og annet 17 -mai -‘politi’ *hehe*

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg