Kanskje blir 17 mai endelig feiret slik ungene vil

For:

La meg slå det fast en gang for alle: Det vi gjør på 17 mai er absolutt ikke det ungene ville valgt.

Leste en gang artikkel om en pappa som var møkk forbanna over å måtte stå parkeringsvakt på skolen istedenfor å kunne være sammen med ungene sine på 17 mai. Svaret på denne forargelsen fra 17 mai komiteens leder: “Vi gjør jo dette for ungene sånn at de får det som de vil ha det”.

Vel, FEIL !!!

Vi gjør dette fordi en eller annen en gang i tiden fant ut at sånn og sånn må vi jo gjøre på 17 mai og så har det bare ballet på seg.

Hadde vi feiret 17 mai for ungene, feiret slik de vil, gjort alt på ungene sine premisser så hadde toget gått 500 meter, hvis vi i det hele tatt gikk i tog, før alle fikk hver sin is og brus og dro hjem. Ikke en eneste kjiperud lang tale man knapt hører hva som blir sagt i hadde de måttet lide seg gjennom. Vel hjemme hadde de fått enda mer brus, is, vaffel, pølse, etc før de hadde hivd på seg shorts eller lignende og daffet resten av dagen.

DET hadde vært 17 mai for ungene!

Det aller aller beste for 17 mai ville jo være at alle barn i norges land slapp å stå opp 17 mai’s morgen og høre foreldre bitche på hverandre på grunn av sko som er for små, bukser og skjorter som ikke er strøket, bundassølv som ikke ligger på det lure stedet man la det 18 mai i fjor, ribbefett-flekken på skjorta etter julaften man har glemt å få renset bort samt det sedvanlige “sukk… har vi glemt å kjøpe gnagsårplaster nå igjen”. De kunne våknet av seg selv, sett foreldre i harmoni lage en lat frokost før de satte flagget ut og opplyste om at i dag er det 17 mai.. vi skal grille.

 

Nåvel:

Diskusjonen går heftig på nett nå om hva man skal gjøre med årets 17 mai. Noen luringer forsøker seg jo på at feiringen av nasjonaldagen må flyttes. Makan til sprøyt. 17 mai er 17 mai. Vi feirer dagen som vi kan ut ifra de forutsetninger vi har den dagen. Skulle det bety flagg på terrassen og 3 runder rundt huset med minstemann først med blåsetut i fine farger så får det bli sånn.

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg