Litt sesongskryt til de som ikke oftest får skryt

Dette blir en litt annerledes oppsummering av sesongen enn mye annet som gjøres.

Sesongen er slutt for Ringerike Panthers. Et “hårete mål” hengende innerst i trenergarderoben til Martin Boork og Per Braxenholm der det stod 45 poeng og sluttspill ble nådd. Det skal trenerne og alle spillerne har enormt med skryt for. Som Martin Boork sa på avslutingsfesten på Gledeshuset : Disse gutta ga Storhamar match i kamp 1 denne sesongen og så seg aldri tilbake.

For at Ringerike Panthers skal kunne prestere og spille kamper på øverste nivå kreves ikke bare gode trenere og gode spillere som legger ned den jobben som må gjøres, det kreves også en hel masse rundt laget.

Laget selv har lagleder, materialforvaltere og en lege tilknyttet seg. Disse er uvurderlige for gutta og laget. Men for at laget skal kunne spille kamper, og prestere, så må alt rundt laget fungere mest mulig optimalt.

Klubbens medlemmer jobber som vakter av forskjellige slag, hjemme- og borte-verter, kioskpersonale, tilretteleggere etc etc.. Det er mange mennesker i sving for at alle som kommer til Schjongshallen hver kamp som spilles skal føle seg velkomne. Hver og en skal ha skryt.

Det være seg publikum, hjemmelag, bortelag, dommere, delegater, observatører, alle skal og blir tatt imot med Ringerike-ånden av alle de frivilige som er i sving hver eneste kamp. Alle dere fortjener masse skryt og vit at dere alle har bidratt til den beste sesongen i Ringerike Ishockeyklubbs historie. Jeg tror ikke mange gjester til hallen føler noe annet enn at her er en klubb som virkelig tar imot dem.

Alle som har med iskvaliteten i løpet av sesongen og på kamper fortjener skryt. Håkan, Vegard, Ulrich, Larry, Kenneth og alle de som sporadisk har bidratt med iskjøring og prepping, sette mål, rydde pucker etc..

De som bidrar i pausen med feks puckkasting, Aina og hennes medhjelpere skal ha skryt.

På slutten av sesongen har vi hatt powerbreaks og snørydding… alle dere som har bidratt der skal ha skryt.

 

De siste jeg skal nevne i denne oppsummeringen er de som jobber i sekretariatet og sørger for at kampavviklingen går smidig unna.

Sekretariatet på Ringerike er en samkjørt gjeng som har mange sesonger bak seg. De er stort sett på plass på absolutt alle hjemmekamper og har vært det i mange sesonger.

Sondre som kjører lys og lyd og fikser alt rundt det

Isaac som kjører video

Felix som er backup for både Sondre og Isaac + tar utv.boks om nødvendig

Charlotte som fører hockey-live

Tonje som fører hockey-live

Joakim som har hjemme-boks

Knut som har borte-boks

Gunnar som kjører klokka

meg selv, Jim, som er speaker

(og når det kniper.. så sitter daglig leder i klubben Janka og fører hockey-live)

 

Vi samarbeider alle i sekretariatet om å få alt det formelle riktig. Statistikker skal være riktige. Skudd telles og blodsjekkes på video for at det skal bli riktig. Jeg tør påstå at sekretariatet på Ringerike er en av de sekretariat med mest riktig skudd-telling, kanskje på grensen til å være “litt for nøye”.

De i utvisningsboksene skal også, ved mål, holde orden på hvilke spillere som er på is. Dette blir som oftest riktig, men også her er video i bruk..samt at lagledere på begge lag kommer med evt rettinger. Det er ikke alltid vi klarer se en puck snidde en hockeybukse slik at assister blir rett.

Lys og lyd er viktig, og vi er i stadig utvikling. Klokke skal føres og føres riktig. Hockey-live skal føres hurtig og riktig med hensyn på hvem som skyter, dropper, vinner dropper etc.

Min egen rolle er å opplyse om hva om skjer i kampen. Jeg skal formidle i best mulig grad slik at alle får en god opplevelse. Jeg videreformidler og samarbeider med dommerne.

 

Til slutt:

 

God sommer til absolutt alle sammen i Ringerike Ishockeyklubb.

 

men.. det er ikke helt slutt:

 

23 april : Hringariki Norsemen – Ringerike Geriatriks klokka 16.00

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg