MDG er og blir et fanatisk parti; Kjøttdeig til 100 kroner pakka.. riiight…

Det aller siste utspillet er det altså 2.kandidat til Stortinget fra Hordaland Josefine Gjerde som står for. Hun mener altså at Norge skal redde verdens klimakrise ved å øke prisen på ei pakke kjøttdeig til 100,- og gjerne prisen på en pakke karbonadedeig til 120,-

Fra før av har som kjent de cannabis-glade politikerspirene lansert forslag om reklameforbud mot kjøtt samt erklært krig mot alt som heter biler som ikke går på el. Nær sagt som vanlig popper det opp forslag fra medlemmer, fremtredende medlemmer av partiet. Det er det ene villere forslaget enn det andre.

Jeg vet ikke hva slags økonomisk eller familiær virkelighet Josefine og andre MDG’ere som foreslår disse vanvitttige kostnadsøkningene lever i… men jeg tillater meg å tro at flere av disse kjøtt, bil og reise haterne ikke står hver fredag med en halvmeter handleliste for å fore barneflokken påfølgende uke.

Det siste, før dette hinsides forslaget om 50,- påslag på kjøttdeig, man kunne lese var at MDG vil at kommuner skal forby gratis parkering på kjøpesentre, samt forby bygging av nye sentre med gratis parkering. Det er kun når man skal kjøpe vaskemaskin at man ikke kan gå noen 100 meter med varer til en parkering vekk fra by-sentrum” uttaler en av forslagsstillerne.

MDG viser seg bare mer og mer som et parti rikfolk bør stemme på, for kommer partiet noengang til reell makt i Norge kommer det kun være rike mennesker som kommer til å ha råd til å ha bil, kjøre bil, dra på ferie, spise god mat, etc.

MDG har altså en lang rekke vannvittige tiltak i Oslo som har kostet skattebetalerne enorme summer… tenk på den skaden dette partiet kan gjøre på Norge om de får fingrene i nærheten av oljefondet (Underlig nok vil de samme politikere som hater oljen bruke pengene derfra)

Jeg ble sittende å lese en artikkel på nettavisen som tar for seg MDG’s alternative statsbudsjett. Budsjettet plukkes fra hverandre fordi partiet kort og godt ikke har regnet på konsekvensene av egen politikk. De svarer stort sett samme leksa på alt: “dette er et budsjett for å nå klimamålet”. Det er nå sikkert vel og bra det… men om alt i Norge utenfor ringveien er dødt så har man kanskje ikke hatt øye helt oppe. Budsjettet er skreddersydd for miljø-hipstere som bor i sentrum, samt rike folk som ikke trenger bry seg om hva ting koster.

 

 

Jeg fleipet en gang i tiden om hvem som skrev partiprogrammet til MDG… jeg begynner å tro mye av det stemmer….

 

Raymond-Johnny Olsen. 38 år fra Grønland. På CV’n finnes elevrådsrepresentant i 5 klasse, vaktmesterassistent i 7 klasse, fotgjengeovergangssjef i 10 klasse samt fast ordensmann på 3-årig Nav-kurs. Arbeidserfaring = ingen bortsett fra pallespikring på Hof. Motto: ingen…

Fred-Øystein Hansen. 40 år. Opprinnelig fra Mysen. Bor i kollektiv på Skøyen. Droppa ut av skolen etter 9 klasse. Hater engangsgriller. Mener fri hasj bør være minimum i et grønt Norge. Biler er no dritt og bensin er kun til sniffing. Motto: Får du fyr på det kan det røykes!

Rånny-Åge Pedersen. 44 år. Født og oppvokst på Lovisenberg. Arbeidserfaring: Utdannet flymekaniker, pilot og flygeleder. Jobbet som pleieassistent på demenshjem siden dagen etter siste eksamen. Stemte Rødt forrige valg men synes partiet ble for veikt. Motto: Samarbeid med alle er flott!

Stein-Arnt Lem. 52 år fra Frogner. Student. Hater biler, busser og motorsykler. Elsker turer i skog og mark samt boccia i Frognerparken på søndager. Politisk aktiv siden tenårene og har de senere år jobbet gratis for Bellona på tirsdager etter klokka 20.15. Motto: Du kan spasere over alt!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg