Når charter-Svein blir talsperson for anti-covid, i beste sendetid…

Vi har vel på en måte rundet spillet når charter-Svein inviteres til Debatten på Nrk for å snakke om sitt forhold til pcr-tester, munnbind og eksistensen til covid-19 i det hele tatt….

Du vet det er alvor når charter-Svein legger ut om en masse skurring i kroppen. Når det er sagt; Er vi sikre på at det ikke bare er lever og nyre som sier ifra “vi orker ikke mer fyll og fest” hver gang noen sier “charter” i nærheten av Svein?

Charter-Svein fortalte altså om skurring i kropp og hode som bare hadde vokst mer og mer frem de siste månedene. Det var blant annet derfor han dro til plassen utenfor Stortinget og brant munnbindet sitt…som han på Debatten vel også fortalte at han ikke bruker…eller hadde brukt.. Så da gikk han altså på apoteket, kjøpte et munnbind, dro til Stortinget og brant det. Sterk symbolikk.

Charter-Svein er altså det nye covid-trynet i media. Det har vært merkelig stille rundt K-Jac (Kari Jaquesson) den siste tiden.. Har hun gått i dekning med smitte? Har hun heppeti-hoppeti-kom-igjen-nå-alle-sammen danset seg ut av skjermen og eksisterer nå bare på tunge konspirasjonssider sammen med folk som enda ikke har fått det etter atskillige låvedanser på Hadeland?

Nåvel, Covid-Svein som vi vel nå bør døpe han om til hadde altså fra sikre kilder på et sykehus at pcr-tester bare er noe skval fordi de bruker for mange syklyuser..Da han så ble forklart dette, og at det er rutine med slike tall, men at de påviser smitte lenge før det, gjerne ved 22-23 sykluser.. ja da havna brillene ned på nesa, blikket ble rettet frem.. og så var det takk til deg Covid-Svein.

Det er et interessant fenomen det konspirasjons-eliten i Norge forsøker å få folk til å tro. Covid er oppkonstruert. Covid finnes ikke. Covid er noe regjeringer og helsepersonell i hele verden har innbilt oss nå i et år. Hvis man glemmer verden et lite øyeblikk, og bare tenker Norge.

Hvordan i gamperæva skulle norges regjering, norsk media og topp helsepersonell klare å være med på dette, og samtidig ikke røpe seg i det hele tatt. I et land der alt kommer frem etter hvert. I et land der misunnelsen er større enn kjønnsdriften i mange miljøer. I et land der sladder er bedre lørdagsunderholdning enn alt man klarer skrape sammen på tv. I dette landet skulle altså alle de mennesker som er og må være involvert i dette klare å holde absolutt helt kjeft og ikke røpe så mye som en millimeter av denne geniale masterplanen om å ta knekken å all små-økonomi i Norge.

Kokkos!!

 

 

 

 

7 kommentarer
  1. Jeg satt og holdt pusten i frykt for at Charter-Svein og Lothepus skulle være sannhetsvitner og eksperter i hele sendingen. Heldigvis kom de andre. Heldigvis ble han satt til veggs, ettertrykkelig, etter min mening. Det ble en god sending til pass for skeptikerne, hvis de hang med hele veien. Det ble også en god sending i folkeopplysningens tjeneste.

  2. Han hadde dessverre ett poeng, nemlig at han lyttet til det opprinnelige rådet fra FHI som frarådet munnbind. Dette har han ikke vært alene om å henge seg opp i. Jeg mener derfor at det var veldig uheldig at FHI gikk ut så bombastisk i starten. Mange legfolk har problemer med å henge med i argumenteringen etterhvert som helsemyndighetene endrer anbefalingene. Jfr. også den første uttalelsen til FHI på nyåret 2020 om at Covid 19 var en slags influensa som bare rammet gamle og skrøpelige …. Det har blitt en seiglivet myte som altfor mange har hatt problemer med å gi slipp på. Og da kan skeptikere som Charter Svein gjemme seg bak “ekspertene” og gi legitimitet til sitt eget syn ved å peke på at de også er uenige seg imellom – uten å ta hensyn til tidslinjen …

  3. COVID er ikke konstruert, og viruset er virkelig nok. Men når det er sagt, så er det så forbannet mange ‘huller’ og paradox som har blitt sagt og gjort fra de styrendes hold i koronaøyemed at det blir et definisjonsspørsmål hvorvidt de faktisk HAR røpet seg.. Når en i tillegg legger til at folk er skremt fra sans og samling, er det mye som kan passere som ellers ville ha fått varselklokker til å ringe som besatt!
   – Nå sier ikke jeg at det ER skjulte agenda og snusk som foregår i kulissene, men det kan heller ikke utelukkes at det bildet vi får servert ikke er helt sannferdig, for å si det sånn.
   Generelt, mener jeg det er avgjørende for et demokrati at alle meninger får komme frem, og at disse blir respektert om en er aldri så uenig. Mener en de har feil, så skal motargumentene bestå av fakta, og ikke hentydninger til at de er dumme, ødeleggende osv, osv sånn som dessverre har skjedd så alt for ofte i anledning pandemien.

  4. Ja, jeg syns også at de svarte veldig godt for seg, og at det var oppklarende. Espen Nakstad er vel den eneste jeg har stolt helt og fullt på gjennom hele pandemien. Men i begynnelsen av pandemien ville ikke FHI innrømme at det var manko på munnbind som var hovedgrunnen til at de frarådet det for allmennheten, men gjorde et poeng av å argumentere for at det ikke var noen vits for legfolk uansett og kunne virke mot sin hensikt. Disse argumentene hamret de så grundig inn at mange fortsatt tror på dem.

   Er ellers helt enig i at resultatet av utviklingen burde tale for seg.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg