Oslo blir en bomull-by: Ikke en lyd skal høres!

Siste skudd på galskapens tanker om Oslo og hvordan Oslo skal bli kom i dag fra en influencer og youtuber. Riktignok snakker han kun om Oslo innenfor Ring 3, men det er jammen ille nok.

Denne miljøradikalisten går i bresjen for at motorsykler skal bli forbudt innenfor Ring3 slik at folk kan ha vinduene sine åpne når som helst på døgnet uten å bli forstyrret.

Påstanden:

Det er jo helt håpløst å sove.. å legge barn.. å sitte og ha en samtale når utyskene av noen motorsyklister er ute på kvelds- og nattestid.

Jeg skal innrømme at jeg har vært forbanna selv når isbilen har kommet i nabolaget akkurat da jeg drev å la ungene, men å tenke at den skal bli forbudt er litt drøyt.

Nåvel…

Hva slags by er det miljøvernerne egentlig vil ha?

Alt som er av biler som ikke er el = forbudt

Motorsykler = forbudt

Hva er det neste?

Høyrøstede får ikke snakke etter 19.00?

Det er ikke lov å fortelle vitser på terrassen etter 20.00 i fare for høy latter?

Alle utendørs idrettsarrangement må være ferdig til 20.00 så ikke skjemmende applaus forstyrrer kveldsroen?

Det er ikke lov å gå med høyhelede sko på fortau etter 21.00?

Det er ikke lov å skrike når du blir ranet..?

Kriminalitet er forbudt etter 20.00 så indre Oslo slipper den hersens sirenen. Det er heller ikke lov med brann eller hjerteinfarkt etter samme klokkeslett.

 

Ere mulig…

Jeg tenker seriøst at om du er allergisk mot lyder så er ikke en hovedstad stedet å bo for deg. Om du ikke tåler lyder, vanlige lyder, i en storby, da bør du flytte på landet.

2 kommentarer
  1. Djeeze!..
   I slike ekstreme tilfeller av miljøaktivisme blir det ekstra påfallende hvordan de sykler av gårde uten tanke på at både sykkeldekk, reinjakke og gud vet hva kommer fra oljen, utdaterte batterier fra el-bilene blir et miljøhelvete å bli kvitt, og det kreves faktisk en industri for å produsere de også, +++

  2. Nå er jo moped / skuter noe av det mest praktiske kjøretøyet i en by. Er enkelte folk som bør beskyttes mot seg selv.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg