Regjeringen Støre er en skandale for det norske folk

Det hjelper heller ikke at Lysbakken og SV forsøker kysse rompe for å få mest mulig av sine sinnssvake forslag litt eller delvis godtatt av regjeringen.

Regjeringen Støre er komplett totalt ute av synk med hva nordmenn flest, altså de såkalte vanlige folk, ønsker.

De virker å være tafatte og handlingslammet med tanke på å faktisk hjelpe de som trenger det skikkelig, og akkurat nå, og i en stund nå, så er det alle de med lave og vanlige inntekter som rammes av priser hinsides godtatt for nordmenn flest.

Strøm, drivstoff, mat.. og nå faktisk renter også. Støre står som vanlig å tåkeprater i de vanlige politikerfloskler om ditt og datt. Vedum svarer ikke på noe..han bare slenger dritt om hva forgjengerne gjorde eller ikke gjorde..og resten av regjeringen møter ikke opp.

Regjeringen Støre har faktisk vært en skandale i forhold til hva de lovet før valg. De har vært en skandale på tross av strømpakken de var så stolte av..men som viste seg for mange å kunne blitt brukt som dasspapir om den hadde kommet ut i papirs form.

Innbyggerne blør penger daglig pga strøm,mat og drivstoff mens Regjeringen håver inn 10-talls milliarder i MER-inntekter. Inntekter man bare kunne drømt om tidligere. Og hva gjør Regjeringen Støre..jo de beholder mer eller mindre alt selv..istedenfor å feks si at :

«Nordmenn skal ikke betale mer enn maks 50 øre kwh.. og heller ikke mer enn 16,- literen for drivstoff. Alt over dette gjør at vi avstår fra å ta inn avgifter»

Støre og Vedum står beint frem og juger når de sier at feks strømpakke er en kostnad. Det er feil. Det er rett og slett bare en reduksjon av inntekter man aldri ville hatt om det ikke ble kraftkrise i resten av Europa.

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg