Ringerike Panthers vil rett opp igjen i Get

Det har ikke gått mange sukkene, modige tårer, tenners gnissel og “faen i helvete’r” her på Ringerike før planene om en snarlig retur til Get ble skissert på blokka. En frokost med samarbeidspartnere har blitt avholdt og hovedbudskapet til de var (sitat fra Ringblad):  “vårt ambisjonsnivå er ikke å ta to steg tilbake, men fortsette med den planen vi har om å bli et stabilt Get-lag”.

Så; her litt om Ringerikes (og mine) tanker, ikke gjemt bak et pluss-abbo i Ringblad.

Dette er jo musikk i mine ører. Ikke bare fordi jeg har digget denne sesongen i Get-ligaen med alle de lagene som har vært på besøk her, men og fordi jeg har hatt mange hyggelige og interessante samtaler på messenger og telefon i løpet av sesongen med ishockeyfolk av ymse slag tilhørende Get. Dette samt Ringerikes sunne holdning til penger og anti-bygging av luftslott og vanvittige planer, og budsjetter gjør at jeg liker tanken på planene fremover.

Forrige gang Ringerike Panthers var i 1-divisjon var budsjettet på ca 3 millioner kroner. Dette ble doblet da de rykket opp i Get, men ambisjonene stopper ikke der. Ringerike og samarbeidspartnere virket veldig enige om at om man landet et sted på nivå 7-8 millioner i budsjett så står man rustet til å drifte et godt lag og kun være ett år i 1-divisjon før man rykker opp i Get igjen etter å ha klart kvalifiseringen.

Etter onsdag ble det klart at trenerduoen Boork og Braxenholm fortsetter, og har fått beskjed om at de har samme midler til rådighet som de hadde i Get. Ringerike skal driftes som en Get-klubb fordi det er oppe i Get man vil være.

Så spørs det bare hva slags spillerstall Ringerike har til rådighet til høsten.

Lagbygging blir meget viktig denne sommeren. Ringerike har bygget lag tidligere på “ung og sulten” prinsippet. Jeg regner med at det også blir videreført. Ringerike trenger ingen primadonnaer som ikke vil i krigen.

 

Hva er det så Ringerike tilbyr?

Miljø, samhold, … og profesjonell drift. På Ringerike er alt på stell. Spillerne blir tatt vare på. De blir matet etter trening og kamper. Det blir lagt vekt på at alle skal trives og dermed skal kunne yte det som trengs for å være “der oppe”. Det er ikke langt fra U8 til “Get” på Ringerike. Det er en styrke for lag, klubb og enkeltpersoner, helt fra han som står og sliper for U8 laget til kaptein Melin og hans menn.

 

Hva så med neste sesong, og videre:

Hva må man gjøre for å ta steget enda ett hakk? Hva er det Ringerike trenger for å stabilisere seg i toppen? I 1-divisjon vil man jo igjen, som i kvalifiseringen, være det laget som skal føre kamper. I kvalifiseringen fikk man kun til det sporadisk uten at man fikk mål og seier ut av de sporadiske periodene. Det var kun bortekampen mot Narvik som stod til godkjent på akkurat det punktet.

 

-videreføring av oppspillsalternativene og evnen til å alternere

-videreføring av powerplay og alternativene der

-videreføring av speed og kontrollert ankomst gjennom midtsonen

-videreføring av det å ta riktige valg defensivt så feil blir minimert

-videreføring av meget kontrollert box-play

 

-og fint om en 7-8 stk vokser 10-12 cm og legger på seg 10-15 kilo og 😉

 

Spillerstallen 2018-2019

Joachim Jensen, Thomas Lystad, Matej Galbavy, Dustin Parks, Mikael Hansson, Even T. Fosse, Jørgen Langdalen, Marius C. Hansen, Jonas Westman, Tobias Skaarberg, Kristian Kristensen, Petter Ellefsen, Joachim Engesveen, Jonas Moen, Henrik Fayen-Vestavik, Andreas Adolfsen, Max Petterson, Johan Kallio, Robin Bjørnstad, Nils Fuglesang, Dennis Ryttar, Andreas Engblom, Joachim Svensson, Andreas Rian, Michael Söderberg, Rolf Thomas Aastad, Anders T. Henriksen, Eivind E. Andresen, Nikolai S. Dalen, Kristoffer Melin

 

Spillerstallen 2019-2020 ?

Tar gjerne imot faktainnspill.

-har kontrakt allerede:

-avgang:

-tilvekst:

 

 

Hvem er i 1-divisjon 2019-2020?

Ringerike, Comet, Hasle-Løren, Gjøvik, Nidaros, Tønsberg, Furuset, Lørenskog og Haugesund.

 

Dette er jo da som alle kan se kun 9 lag, igjen…

Det hadde vært veldig interessant å høre hvem/hva/hvordan etc om lag nummer 10 i denne divisjonen.

Forbundet?

 

 

#hockey #ishockey #2hockey #Get #1divisjon

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg