Til Livearena, fra meg og oss alle

Til Livearena

Fra ishockeysupportere

 

Jeg viser til kommunisert oppslag fra Norges Ishockeyforbund om forsøk på oppstart seriespill norsk 1-divisjon onsdag 03 februar.

Gitt at nasjonale og lokale myndigheter ikke stopper dette vil altså 3 stk ishaller fylles av spillere, trenere, dommere og arrangørstab men ikke publikum enn så lenge. Dette betyr da at supportere og ishockeyinteresserte må ty til skjerm på nett.

Kampene som skal spilles er Tønsberg – Gjøvik, Hasle-Løren – Lørenskog og Furuset – Ringerike.

Det er dessverre slik Livearena at dere ikke er i nærheten av å ha noe perfekt record hva gjelder bilde fra haller. Det er stadig vekk bortfall bilde, ikke oppstart sending og/eller sending som plutselig går i loop.

Onsdag kveld kan dere som styrer Livearena sammenligne hockeyfolket med 100 stk på slanke-leir som får en fridag og blir satt av bussen utenfor mækkærn.

Det holder altså ikke å ha en partysvenske på jobb på onsdag som sender ut en standardmail om dårlig linje i hall eller annet som legger skyld på «andre enden».

Denne onsdagen foreslår jeg at dere er på jobb tidlig nok til at Tønsberg Ishall, Lørenhallen og Furuset Forum alle er på nett i god tid før kampen skal starte. Knytt gjerne til dere en kontaktperson som kan litt mer enn å dra ut kontakten og sette den i igjen slik at problemer som evt oppstår løses raskt.

Ingen tilskuere betyr flere som logger seg på. Sørg for at alt er i orden før kamp starter. Det nytter ikke å begynne med dette 5 min før puck droppes.

Går sending ned eller i loop vil vi ha det fikset med en gang..

Livearena:

«opp i ringa» som det heter på hockeyspråket.

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg