Ullensaker Flyers – Ringerike Geriatriks 7-2 (6-2,1-0)

Comebacket i veteranserien ble ingen poengsuksess for Geriatriks.

Men som vanlig morsomt med match og ikke trening.

Etter en kjøretur gjennom de dype skoger etter Gardermoen næringspark (eller no) så kommer man til Jessheim og ishallen der man må parkere flere kilometer unna inngangen. En rusletur man ikke kunne klassifisere som oppvarming på grunn av bitende vind og kuldegrader gjorde ikke akkurat hockeyutstyret varmere så det var greit å være relativt tidlig ute… garasjen hjemme er ikke akkurat varm.

La det være klinkende klart, Ullensaker var det beste laget i går. Flere gode skøyteløpere. Flere gode med puck. Geriatriks holdt følge til 2-2 i første.. da giret Ullensaker litt opp (på mange måter) og skaffet seg en 6-2 ledelse til pause. I andre periode ble det 1-0 som sånn sett, basert på sjanser, var greit nok. Grattis med seier, fullt fortjent i går.

Det er ikke så rart at Ullensaker er et godt veteranlag heller så nære svenskegrensa som den hallen ligger. Enten så er det rar dialekt på Jessheim eller så er det mye import.

 

Vi tror det var Steffen som putta første målet med assist Henning.. eller omvendt

Jim putta mål 2 fra ca rødlinja.. et susende skudd med back- og sidespinn ved landing.

 

 

Når det er sagt:

Da Geriatriks så livets lys for mange år siden ble vi overrasket over det enorme gapet fra reglene på papiret for veteranspill kontra hvordan det spilles og dømmes. Vi brukte litt tid på å skjønne hvor lista lå med hensyn på slash, hekt, interference og bruk av kropp. Vi var jo vant til null-toleranse på egne treninger for dette, og ble tatt fullstendig på senga.

Det må sies at den overraskelsen tok oss også i går. Vi hadde rett og slett glemt det. Noen synes kanskje det ikke er så rart at vi glemmer ting siden vi er rundt 50 mange av oss, men det var nå slik det var i den første matchen tilbake i veteranserien.

Vi er på ingen måte uskyldige vi heller… men flere bemerket i går nivået på blant annet slashinger og oppsøking av kropp spesielt rundt mål.

Lesson learned. igjen..

Neste motstander er 4 desember hjemme mot Manglerud Old Stars

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg