Være Narvik-kommentarer litt i forkjøpet…

Det er kvalifisering igjen, Narvik er involvert igjen og kommentarene vil komme igjen. Dette fordi Narvik nå står på øverste trinnet i trappa, har løftet beinet og skal straks tråkke opp det siste trinnet til ny deltakelse i Fjordkraftligaen.

Narvik kan altså i dag, 26 mars 2022, sikre nytt opprykk med en 3-poenger.

Jeg tenkte jeg kunne være alle sure kommentarer litt i forkjøpet og gå gjennom Narvik-sakene igjen slik at de som tenker komme med kommentarer kanskje kan krysse noen punkter vekk fra listen sin før de begynner.

 

Narvik-saken sommeren 2018

Narvik kvalifiserte seg ikke sportslig, de hadde muligheten men tapte på målstreken for Ringerike. Narvik ble selvsagt skuffa. Narvik slikket sårene sine litt før de begynte arbeidet mot en ny sesong i 1-divisjon. Narvik skaffet sponsorer etc for et 1-divisjonsbudsjett. Narvik forberedte seg for et nytt år i 1-divisjon.

Forbundet innvilget ikke Lørenskog ny lisens (ca 1 juni)

Narvik fikk tilbud om plass i Get. Narvik ba om spilleplan som passet bedre til det budsjettet de hadde for 1-divisjon. Narvik fikk ikke dette innvilget av forbundet.  Narvik takket da nei til deltakelse i Get på så kort varsel på grunn av den forskjellen deltakelse i Get og 1-div betyr i rene penger.

Narvik tok en, i mine øyne, meget fornuftig beslutning basert på totaløkonomi for lag og klubb.

 

Narvik-saken sommeren 2021

I motsetning til saken 3 år tidligere så mener jeg fortsatt at Narvik i denne saken ikke tok en fornuftig beslutning. Jeg mener fortsatt at Narvik-ledelsen sov i timen eller var arrogante nok til å tenke at “sisteplassen,det blir Grüner og ikke oss” basert på den gode sesongen året før.

Jeg vet at alle lag i Fjordkraftligaen ble involvert om retningslinjene ved flere anledninger, så det argumentet kjøpte jeg aldri. Jeg vet også at andre lag spurte Forbundet om retningslinjene skulle forstås som jeg og stort sett alle andre gjorde, og fikk bekreftet dette.

Men; når det er sagt..

Mange hadde forståelse for at Narvik forsøkte klage på nedrykket. Det er forståelig at man forsøker redde ansikt når man innser at man har sovet i timen. Det ikke veldig mange hadde forståelse for var det som skjedde etter Narvik fikk avslag på anken/klagen. Det å dra inn Flod og gå til retten tror jeg skadet Narviks anseelse i hockey-norge mye.

Det anseelsen tror jeg de må jobbe litt for å få tilbake.

 

 

Nå gjenstår bare å se om Narvik klarer kvalifisere seg.

Gjør de det så kommer snakken om terminliste ganske fort tenker jeg. Diverse supportere kommer til å hevde en masse bambus, kokkos og vrøvvel om krav fra Narvik etc.. som jo er tøys. Elitehockey/Topphockey/Forbund/klubber samt Tv2 muligens vil vel ha noe å si på alle høringsutkast som kommer. Narvik kan ikke, som de heller ikke gjorde forrige gang, kreve dobbeltkamper hverken hjemme eller borte. Skjønt kan klubbene seg imellom avtale, deale, herte, kall det hva du vil for å gjøre programmet og pengebruken lettere for alle.

 

Det å gå på kamp i Nordkraft Arena er på min bucket-list. Det sammen med noen duggfriske før og etter kamp på nærmeste pub.. det være seg Tøtta, Trappa, Narvikguten, Rallar’n eller Astrup.

Det mange misforstod og mente sommeren 21 var at jeg var ute etter å “ta” Narvik. Det var jeg aldri. Jeg startet å snakke om retningslinjene generelt, og da Grüner og Narvik skilte seg ut i bunn snakket jeg om de begge. Når så Narvik skilte seg ut på sisteplass, ja da var det naturlig å snakke om Narvik og den skjebnen de ville få basert på retningslinjer gitt. At kanskje ikke enkelte i styret i Narvik er mine aller aller aller beste venner får jeg bare leve med. Alle jeg har snakket/mailet/snappet med fra Narvik har jeg bare gode ting å si om.. og skulle gjerne møtt de pre-game Narvik – Ringerike om det er slik det blir.

 

#hockey #ishockey #2hockey #Fjordkraftligaen #1divisjon

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33.

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg