1-divisjon; 2 av 4 allerede klare for play-off?

Vi ser 23 november på kalenderen, og alle lag i 1-divisjon har nå spilt fra 16 til 20 kamper.

 

Narvik leder divisjonen med 17 kamper og 43 poeng.

Narvik har nå Comet og Hasle-Løren borte kommende helg, før de har Gjøvik hjemme (30.11) og Nidaros borte (03.12). 2 siste før jul er hjemme mot Furuset helgen 10-11 desember.

 

Nidaros ligger på andreplass med 19 kamper og 42 poeng.

Nidaros har Comet borte i dag før de så har 5 hjemmekamper før jul: Gjøvik, Furuset i kommende helg, Narvik (03.12) og så Bergen 10-11 desember.

 

Hvis disse 2 lagene ikke skal komme til play-off må (ihht tabell i dag) Furuset/Bergen ta 24/25 poeng mer enn Narvik/Nidaros på de 19/18 kampene de har igjen å spille i årets serie. Jeg har ikke store troen på at det skjer, så jeg tror ikke jeg taper veldig mye penger på å evt sette noen kroner på Narvik og Nidaros som 2 av lagene i årets play-off.

 

Comet ligger på tredjeplass med 18 kamper og 32 poeng.

Lørenskog ligger på fjerdeplass med 17 kamper og 31 poeng. 

 

Bergen/Furuset og Gjøvik har en skikkelig jobb foran seg om de ønsker ta en av plassene 3-4 i play-off. 11-12-14 poeng bak Comet/Lørenskog betyr at det må vinnes betraktelig flere kamper enn de over seg for å kunne gå forbi. Jeg tror heller ikke det går mange kampene til før minst ett av disse to lagene også er klare for play-off.

 

Det skal spilles 2 kamper i 1-divisjon i dag.

 

Furuset – Gjøvik

Furuset har vunnet begge oppgjørene så langt (3-1 og 5-3). Furuset har ogspå 2 sterke seire under beltet før denne kampen (Narvik borte, Comet hjemme) og bør vel sånn sett ha alle muligheter for å vinne 3 nye poeng og dermed fjerne seg enda mer fra plass 7-8 i divisjonen og heller begynne glimte oppover mot plass 4.

Gjøvik opp og ned i prestasjoner. Enten så tar de 3 poeng eller så taper de 3 poeng. Det må vel sies at Gjøvik er det lag som har underprestert mest ut i fra treningskampene og da forventninger før seriestart. Gjøvik ligger nå da på den utsatte plass 7.. og dermed kval-plass pr nå.

 

Comet – Nidaros

Comet vant på straffer i første kamp i Trondheim mens Nidaros vant 5-2 på dag 2. Dette er kamp mellom plass 2 og 3 på tabellen.. Nidaros inntar tabelltopp med seier.. det er det vel noen sesonger siden har skjedd når man runder halvspilt serie? (det vet sikkert andre bedre enn meg)

3 poeng kanskje viktigere for Comet sånn sett.. for å sikre avstanden ned til de 3 lagene som ligger 12-13 poeng bak.

 

 

Ps!

Hasle-Løren helt i bunn med 4 poeng… alikevel ligger Rasmus Forsberg på 3-plass på poenglisten med 35 poeng (7+28).

Plass 1 er David Hallström med 48 (19+29)

Plass 2 er Jordan George med 46 (17+29)

På plasser 4 og 5 ligger også H/L spillere.. Aastad og Larsson, begge med 33.

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg