Jeg aldri skadet? Joda..

En smertemimrende oppklaring..!

Da avisartikkelen om meg var i Ring Blad så har oppfattelsen blant mange i ettertid vært at “Jim har aldri vært skadet”… Noe som jo er like sant som at samme Jim er skikkelig glad for; at Hotel Cæsar er tilbake på skjermen, at en rødvinsdunk koster nesten 400,-, at det snart er vår og gamlingene tar ut Asconaene sine og skal kjøre søndagsturer hele uka, at sykkelbirkentjukkaser plukker frem 70 laken syklene sine og skal sykle 3 i bredden over alt og like sant som at jeg er skikkelig happy for at jeg nå snart skal betale 2 årsavgifter på bil samtidig… Avisartikkelen burde nok presisert at jeg ikke har vært mye alvorlig skadet og dermed borte fra hockeyen..

Så… For å oppklare litt så skal jeg prøve meg på en smertefull mimrestund:

Føtter og ankler har ekstra brusk-kuler etter pucktreff da jeg har dekket skudd..ikke så mye borte pga dette men har nok hoppa over en trening eller 7 på disse årene.

For bare noen år siden så rev jeg fra hverandre noen muskelfibre i låret.. Følelsen var helt lik den følelsen du du drar fra hverandre et sånn trekkspillsugerør.. Fikk beskjed om 4 uker hvile…holdt ut i nesten 3…

Bekkenet ble bristet av en takling tidlig på 90 tallet.. Måtte gå med museskritt i en uke.. Fikk beskjed om å være borte i 4 uker av lege..holdt ut i 2 1/2..

Kravebenet ble bristet i en kjempetakling midt på 90 tallet.. Hadde så mye adrenalin den kampen at tenkte ikke over smerten.. Stod over treningen dagen etter og fortsatte så med masse smerter.. De smertene kommer fortsatt tilbake ved spesielle situasjoner.. Det var først ved en MR i 2010 jeg fikk vite at det var bristet den gangen..

Nesa har fått seg juling ved en 3-4 anledninger.. Jeg fikk en albue så en benpigg stod ut under huden..den dyttet jeg bare inn igjen med fingen. En Kongsbergspiller tok feil av nesa mi og pucken en gang..han flytta all hud i et lite område over på andre siden av nesa han.. Jeg fikk en puck i ansiktet som løsnet hele innsiden av nesa. Neseveggen spratt ut av sporet sitt og jeg måtte da tilslutt innlegges og borre opp igjen litt pustehull inni nesa.. Der var det tett.. Grodd feil..

Til slutt kommer alle kuttene.. Husker ikke engang alle sammen.. Husker bare de 3 siste for det var på eksakt samme tid 3 år på rad.. Ble “nikket” ned av juniorer med gitter som ikke tenker på sin vimsete fremtoning pga gitteret på den første treningen 3 år på rad.. Det er ikke normalt å være borte fra trening osv pga kutt..

Blåmerker teller ikke..

Mye av dette har skjedd etter at jeg ble sambo og etter vært gift.. Og morsomt nok så har tradisjonen om å tilkalle Dr Jameson ved skadetilfeller bestått 🙂
Fruen har sogar lånt en skvett sv ei venninne da hun la på telefonen etter min korte beskjed :

Blir nok litt sein.. Må innom legevakta !

12 kommentarer

Siste innlegg