Øl-testing !!!

Jeg tester duggfriske…!!

Det finnes jo en mengde med ølsorter på markedet og det sier seg selv at jeg kan jo ikke teste alle samme kvelden.. For det er jo et faktum at har man åpnet en duggfrisk så drikker man den opp..man tar altså ikke bare en slurk og attpåtil spytter ut igjen… Så: jeg skal teste noen ølslag og skriver ned mine notater og meninger om de forskjellige øl-sortene.

Here we go:

Grans Bare.. Helt grei smak.. Den grå boksen er fin og grei den.. Duggen renner flott nedover.. Egner seg meget godt som vorspiel øl.. Renner lett og ubesværet nedover i halsen. En grei 4 på skalaen.. Grans Bare Sommer kan og anbefales.

Corona… Ikke helt min greie.. Pingleflaske.. Smaker litt underlig, en rar ettersmak.. Må skylles ned med en god klunk med brunt ildvann. Smaker ikke som øl.. Frukt i tuten..nahhh.. En 2 på skalaen..

Ringnes.. God gammeldsgs vanlig øl.. God og rik på smak.. Flott boks.. Flott dugg.. Fin farge.. Egner seg meget bra til tung mat..så som julemat osv.. Kanskje litt i overkant på ettersmakk.. En 4 på skalaen..

Frydenlund… Ikke så ofte å få kjøpt lenger… Små brune flasker er bittelitt umoderne og inneholder jo egentlig kun 3 gode svæljer.. En 2-3 på skalaeen..

Tuborg.. Scmåå brune.. Litt umoderne.. Gode.. Men for småå.. Blir sliten av å gå frem og tilbake til kjøleskapet.. God smakk og fin dugg i glasset… Egner seg til alt fra mat tul dlåsskamp og spinn det båttel leik… En klar 5 på skalaennenene.. Å ratti tutti tei, jeg må tisse…

Tissepause..!

Heineken… Glassfladke..stoor.. Goood.. Svmaaker godt i vær slurkk.. Duggen smaker godt når man sliker den av flscka.. Egner seg til mat? Seff..hvor? Klar femmer..

Kilkenny.. Irsk øll.. Namm… En til? Drekka meeeer.. Masse fin dugg!! Egner seg til Torbjørn..hahagaga… Topper heile driten..

Guinness…enda irskerereree øllebølle.. Scslla lalla la la la lallla… Dugg, hæ? På ruta? Skala..? Ække det en opera? Men scmaaker godt..en topp det og..

Ringnes Lite…min favrotitt…farvotitt.. forbitatt… firvatott.. drit og draaa… sove.. Nååå…

Hansa.. Jeg er tilbake.. Sove var godt.. Hansa er velsmakende, masse fin dugg på boks og glass, egner seg til alt, en sterk 4 på skalaen.

Det var det for denne gang. Neste test er brunt brennevin. Whiskey. Vel møtt!!

1 kommentar
  1. Hehe, smaken er fremdeles individuell – bra! Men husk, stor forkjell i neste test. Akkurat så stor som forskjellen er på whiskey (pføy) og whisky! Men det er jo også individuelt. Sukk.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg