Treningskulturens åpenbare ironi..

…ikke bare bare å få parkert bilen..

Han er nesten fremme. Musikken i bilen er høy og han sitter og digger og nærmest danser litt. Han synger med på refrenget men er glad ingen kan høre han.. Han begynner å speide mot parkeringen…og synes det ser ut som det er ganske fullt. Avkjørselen går greit og han putrer pent og pyntelig inn på parkeringen og passerer bil etter bil på vei helt opp mot inngangen.. Han får en bekymrer rynke i pannen.. Det er ikke en eneste plass ledig…vel, det var det helt der bak men der vil han ikke stå..

Parkeringen er laget slik at man kan kjøre helt frem til inngangen men så må man kjøre nærmest i slalom ut igjen.. Han ser irritert på alle bilene som står parkert litt skakt og tar opp flere plasser…og banner høyt da han ser en bil som står på langs istedenfor front inn..for dette hadde vært en flott plass å stå.. Dessverre -synes han selv- må han kjøre omtrent helt ut av parkeringen igjen før han ser en ledig plass..men der vil han ikke stå..det er jo omtrent 60 meter fra inngangen…så han bestemmer seg for å ta en runde til..

Faaaen tenker han da en annen bil kjører innover mot inngangen før han..og selvfølgelig rygger en bil ut og bilen foran får parkere bare 20 meter fra inngangen. Nok en gang må han runde foran inngang og sakte rulle lenger og lenger vekk.. Igjen kommer han til de ledige parkeringsplassene godt og vel 60 meter fra inngangen…og igjen bestemmer han seg for å kjøre enda en runde for å se etter en nærmere parkering.. Nå har han brukt omtrent 20 minutter siden han kom til parkeringen legger han merke til..

Akkurat idet han begynner innkjøringen igjen kommer 3 biler foran han…han banner og sverter og tenker at han har lyst å kræsje bilen rett i rompa på bilen foran…og som om ikke det var nok så får alle 3 bilene parkere de siste 10 meterne opp mot inngangen…og dette får han til å slå hardt i rattet og nedkalle all verdens forbannelser på bilen, bilfører og parkeringsplassen… Det var jo den plassen han ville ha.. Han begynner å innse at han kanskje må parkere på plassene langt unna…

Sakte ruller han forbi inngangen og ser en dame gå mot en bil bare 5 plasser fra inngangsdøra.. Han ruller ned vinduet og spør og til hans store glede så skal hun reise.. Enda litt mer forbannet blir han da damen bruker -etter hva han synes- fryktelig lang tid på å komme seg vekk..slik at han kan få parkert.. Nåvel tenker han..dette var mye bedre enn å stå 60 meter unna.. Han stiger ut av bilen, åpner bagasjen, løfter ut en liten bag med joggesko i og tenker:

“Nå skal det bli godt med en løpetur på tredemølla”….

#bil #parkere #latskap #typisk #idioti

2 kommentarer
  1. Hvem er denne HAN?? 😀 Er det deg eller?? Ja, sånn kan man holde på, og ikke søren om man skal gi seg. Jeg kjører ikke selv, så jeg har ikke DET problemet, men skjønner GREIA likevel 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg