Dagen da Narvik U14 kom på Ringerike besøk!

Nytt bekjentskap for unge Panthere!

At Narvik kommer på Hønefossbesøk er ikke noe nytt. Narvik har vært her med sitt 1 divisjonsmannskap flere ganger og jeg har selv hatt gleden av å være bortevert et par av gangene. Opplevelsen har, rent bortsett fra resultat for Panthers, utelukkende vært hyggelig og jeg ser ingen grunn til å tro at møtet med Narvik U14 denne søndagen skal bli noe annerledes.

Det er endel som skal og må ordnes før en ishockeykamp..og jeg skal for en gangs skyld prøve å ta bilder og skrive litt etter vært som dagen tusler avgårde. I skrivende stund er det 25 minutter til oppmøte så vi er igang med å bli ferdige her hjemme med kakebaking osv. “Vi” er vel å ta kraftig i.. Line er snart ferdig med baking.. Felix og jeg venter bare 🙂

Her er så velkomsten alle får da de kommer til Scjongshallen.

Før man så går inn denne døren og velger med en gang om man skal gå til garderober eller opp trappa til kafeen. Jeg velger i dag å gå opp i kafe siden det er U14 kamp. Senere skal jeg ned i sekretariatet og gjøre jobben som speaker.

Kafeen med utsikt inn i hallen er et samlingspunkt som blir veldig flittig benyttet både på kamper og under trening da foreldre/foresatte venter på sine håpefulle.

Kafe-gjengen er allerede i drift for at hordene av tilskuere skal få noe å bite i før, under og etter match. Kaker, boller, vafler, pølser og annet snacks..

Narvikapparatet fant raskt frem til kafeen og viste seg å være akkurat like hyggelige som vi trodde på forhånd.

Ved siden av hallen ligger Hønefoss tidligere utendørs innenbys badeperle som pappskallene i Ringerike Kommune bare har latt forfalle.

Og ved siden av der igjen ligger Hønefoss Stadion der Hønefoss Fotball spiller sine kamper i Obos-ligaen..denne sesongen også mot Brann..mohahahahahaaaa

Narvik U14 i oppvarming..

Ringerike U14 i oppvarming..

Schjongshallen før alt slås av den 22 mars og hallen skal bygges om innvendig og til glede for mange også bli litt varmere.

Inne i sekretariatet. Her dømmes alle kamper myyye bedre enn på isen og tribunen tilsammen 😉

Dødsback på oldboyslaget Ringerike Geriatriks mest sett på ytterskjær med tendens til jovial oppførsel og Tyson-temperement Tom “topptrent” Mosengen kan også kjøre isbilen.

Da var kampen i gang. Spennende for noen og enhver om hva slags nivå Narvik har i forhold til Panthers. Vel, det viste seg fort i 1 periode at Panthers ligger litt foran i det meste. 7-0 og 19-3 i skudd. Vi får se hva 2 periode bringer.

2 periode var bedre av Narvik og gir også uttelling med ett mål. Panthers vinner perioden 6-1 men er jevnere enn akkurat det skulle tilsi. Lagene er enige om å spille så mye som mulig av en 3 periode også.

Lagene fikk spilt ca 9 minutter av 3 periode før det avblåses slik at det kan dusjes og spises før avreise til Gardermoen og hjem til Narvik. Kampen endte 14-3 som jo da sier at Narvik vant 3 periode 1-2.

Dagen viste at Panthers er i rute og at Narvik U14 har litt å jobbe med før de er på nivå med det Panthers presterer på isen.

Jeg ønsker lykke til videre med jobbing breddehockey i Narvik og ser frem til å se mer av klubben de kommende år.

God søndag 🙂

#hockey #Panthers #Narvik

1 kommentar
  1. Takk for en flott innføring i sporten ”din”. Det virker som dere har et flott miljø og jeg ante faktisk ikke at de drev med ishockey i Narvik. men nå er det nå nesten 40 mil fra meg da 😛 Men moro å bli litt kjent med nærområdet ditt 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg