Høstmarked på Steinerskolen :)

Søndag 20 sept. klokka 12.00 – 16.00

Ei lita mil nordover og et lite støkke østover ligger Steinerskolen på Ringerike. I ei flott lita bygd som heter Åsbygda ligger skolen majestetisk til oppe i skråningen bare 12-13 minutter fra Hønefoss sentrum.

Skolen har barnehage, barneskole og ungdomsskole, og eksisterer i skjønn forening der oppe i skråningen sammen med Solborg gård, et leve- og arbeidsfellesskap både for mennesker med psykisk utviklingshemming og medarbeidere.

Denne søndagen er det altså duket for høstmarked på Ringerike Steinerskole i middelaldersk ånd. Der kan du få oppleve aktiviteter for voksne og barn såsom bueskyting, ridning, etc.. Du kan også få kjøpt hjemmelaget brød, bakevarer, granskuddssaft, økologiske grønnsaker, osv.. Det vil også være en kafe med diverse kulinariske godbiter som kan kjøpes for en billig penge. Kanskje vil du oppleve noe du aldri før har opplevd og…?

Hele skolen har bidratt til denne dagen som er til for å vise frem hva Steinerskolen på Ringerike kan få til. Ta deg en tur for å se, oppleve, lære og støtte driften av denne flotte skolen oppe i Åsbygda’s skråning. Ta med deg barna og.. Solborg har mange fine dyr barna kan se og oppleve 🙂

Og meg… Meg møter du som en nåtidens parkeringsvakt…anviser….ish..

Vi sees på søndag 🙂

#Steinerskolen #Ringerike #skole #Høstmarked #middelalder

6 kommentarer
  1. Døh, enten merker du dette som sponsa innlegg med det samme, eller så melder jeg deg til Kvinneguiden og de oppretter en kilometer lang tråd på at du ikke merker sponsa innlegg og alle går inn hver dag for å sjekke, og de er tusenvis og – hmmm vent litt. Jeg må bare sette meg i et hjørne og tenke. Pfffff.. Slitsomt!!!

  2. Og du kommer til å bli nedrent av dem som henger i singelforumet når jeg bare har tenkt ferdig og hengt deg ut. Kan hende du må ta med hockymumen som skjold. Får håpe KGene har med seg penger til å shoppe litt i tillegg, de fleste av dem er i forumet for handel også. Lykke til med marknaden, uansett:-)

  3. Hehe, jeg er heldigvis bare en feig bivåner. Og må slutte med det. er som en trafikkulykke hele forumet. Litt som catfighten hos gæmlisbloggerne. Ser på med skrekkblandet fryd.
   Men fra det ene til det andre, du har barna dine på Steinerskolen i stedet for i offentlig skole? Lyst til å skrive om hvorfor dere tok det valget?

  4. tujanka: Det at ungene startet der var mer tilfeldig på grunn av at kona fikk jobb der. Begge gutta gikk i offentlig skole og trivdes greitt med det. Så begynte kona jobbe og først bytta eldste og så yngste. De valgte det selv 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg