Fest i Schjongshallen onsdag!!

Onsdag er det altså igjen duket for fest i Schjongshallen.

Det vil bli skatet hardt over mer eller mindre hele isen* Det vil bli godt oversteg til høyre og til venstre. Det vil bli spurtet, skrenset og bremset. Det vil gås opprundinger med godt overblikk. Det vil bli gjort prestasjoner som garantert høster applaus fra tribunen. Det vil rett og slett utøves store ting på isen i Schjongshallen i morgen..

Jeg snakker selvsagt om juletrefesten som starter klokka 18.00 i morgen der alle de aktive barna i klubben skal ut på isen og skate rundt treet med oversteg til høyre og venstre. Jeg snakker selvsagt om ungene som leker i et par timer og spurter, skrenser og bremser.

Litt ut på kvelden kommer så nissene ut på isen. Neida, det er ikke spillerne på Geriatriks og RIL Boys jeg snakker om, det er de nissene med sekk og godtepose som entrer isen en eller annen gang mellom 19.00 og 20.00.

Festens absolutte høydepunkt kommer jo da klokka 20.30 da oldboysoppgjøret mellom Geriatriks og RIL Boys droppes igang…vel om juletreet har blitt fjernet da.. Hvis ikke blir det litt vanskeligere å spille samt at Runar lett kan gå seg bort inne i buska.

Oldboyskampen varer i 2×30 minutter løpende tid med garantert underholdning som fortreffelige mål, glitrende pasninger, utsøkt vanndrikking og behørige rap etter 3 wiener og kaffe/vaffel på juletrefesten. Kampene spilles og med lattergaranti…det er tross alt veteran 2 div vi snakker om her 🙂

Vel møtt til juletrefest og vel møtt til oldboyskamp klokka 20.30.

#2hockey #hockey #ishockey #panthers #ringerike

4 kommentarer
  1. Ingen kaffe, 8-0 og tripping og dritt hver gang vi lånte pucken. Ikke av de gode spillerne til geriatriks men kokkosgutta deres.
   God jul

  2. Anonym: Sorry, jeg var opptatt til litt for sent til å fikse kaffe 🙂 Ved opptelling så skjønte dommerne rett etter match at de ikke fikk med seg ett av målene våre så det ble faktisk 9-0… Uten at det betyr noe selvsagt… To av de trippene du sikkert tenker på var jo fall for egen maskin.. Kan ikke bli utvist for å gå og svinge fortere enn motstander 🙂

  3. Dere får aldri kaffe av andre lag tenker jeg så det går bra, blir sur av stor tap vet du 😉
   God jul 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg