Her er nye E16 fra Kroksund til Ve-krysset!

Det er jo slik med veibygging i norges land at alle skal bli hørt. det spiller ingen rolle om du heter Olav Thon eller Per-Johnny fra Snyta.. skal det bygges vei så skal du bli hørt. Har du noen innvendinger så skal det høres. og da alt er bestemt i en reguleringsplan så er det selvsagt i dette flotte vei-bygge-landet fritt frem for omkamp, protester, nye omkamper samt helt nye innvendinger som igjen må settes til høring i dertil egnede komiteer.

Den store snakkisen nå, ja bortsett fra hvor klor hakkende sprø Miljøpartiet De Grønne er med hensyn til dette med dieselforbud i Oslo osv, er jo selvsagt da den nye E16 fra Kroksund til Ve-krysset utenfor Hønefoss. Dette er en vei som nå har blitt diskutert og debattert så mye at vi kunne ha bygd hele veien 5 ganger med alle de pengene som har gått til møtegodtgjørelser og høye karbis-smørbrød spist i statlige, fylkeskommunale og kommunale møterom.

Nå viser det seg at man endelig tror man har en løsning…men neida… Igjen: I tur og orden kommes det med innsigelser fra Dart og Hekleforeninger, Rødstrømper og andre Stjertefamilier, motstandere av tilnærmet rette veier-foreninger, Bark- og Billeentusiaster i lett revet skog, Gå tur med langstøvler i sump foreninger, Myggstikk-fetisjistforeninger samt Fortsatt grusbane på Tolpinrudforeningen…

Nåvel, uten flere dikkedarer…

Jeg har lest alle innvendinger til hvor ny E16 burde gå fra lokalmiljøet og går ut ifra at alle blir hørt… så her er kartet da med den nye E16 traseen inntegnet fra Kroksund til Ve-Kryssset.. jeg har dessverre ikke fått tilbakemelding fra Jernbaneverket om hvor krapp radius toglinjen kan legges i så jeg få komme tilbake med den traseen senere…men du kan anta at den vil følge veien så godt det lar seg gjøre.

 

Dette blir en flott vei !!

2 kommentarer
  1. He, he Byråkrati lenge leve, Lånte litt av blogg innlegget ditt ang Helikopter til Politiet, i dagens blogg. Linket til bloggen din 🙂 håper det går greit 🙂
   ha en fortsatt fin dag

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg