Haha Oslo.. Dere får dritten dere stemte for..!!

Da Northug kjørte i fylla hadde han tidenes fylleangst i et par dager og så litt angst en stund.. Men Oslo.. Osloborgerne må nå leve i en tåkeaktig bakrusfølelse i 4 salige år på grunn av innsetttingen av Miljøpartiet De Grønne med Rasmus og Lan Marie i spissen i Oslo byråd.

Det var altså så mange som ble smittet av den grønne bølge ved forrige valg at selveste tåkefyrstene innenfor politikken kom til reell makt. Så fra å være et lite sokke- og rocketobakkrøykende bakromsparti som satte opp partiprogram på drit hvert fjerde år så er de nå da et sokke- og rocketobakksrøykende lite politisk parti med makt men uten virkelighetsforståelse for hvordan alle de som ikke kan ta trikken til jobb egentlig har det og lever.

Spesielt byråd for miljø viser sin fortreffelighet med det ene banebrytende galskapens forslag etter hverandre. Stoltenberg og Støre virker jo som krystallklare i sine forslag og tilnærminger til et problem i forhold. Forslagene som bilforbud, dieselforbud, kjøreforbud på kommunal veg, båtforbud i havnen etc etc etc.. MDG har altså ikke vært ved makten mer enn kort tid og har allerede bevist at de aner null og niks hva de holder på med… Og til glede for alle i Oslo.. De har mange år igjen..

Jeg tipper det, etter disse 4 årene, er lenge til en eneste Oslo-borger engang tenker tanken “vi stemmer på de bare på drit”… Det mistenker jeg at skjedde ved forrige valg og nå sitter alle disse med hårtjafser i nevene sine revet ut i desperat frustrasjon.

Oslo.. Dere har fått der dere stemte på..

Hehe…

Det var ganske dust var det ikke..?

For flere innlegg: Mine Topp 10 leste innlegg.

9 kommentarer
  1. Aasta: Fatter ikke hvordan de fikk såpass med stemmer… Luktet ikke folk lunta? kan snakke om at Støre og gjengen er svadapratere…men disse… aiai…

  2. Jeg tror forklaringen på at de fikk såpass med stemmer inngår i simplifisering av mennesker, faktisk og desverre. De vinner stemmer alene pga navnet sitt, Miljøpartiet. Unge mennesker tiltrekkes, de vil være miljøbevisste. Samt at jeg mistenker en stor del kvinner i “sin nye ungdom” 40-årene, stemmer på dem. De som ikke har tid til å engasjere seg politisk, men når de kjenner etter, kjenner at de er enige i at miljøvern er viktig. De som synes at Høyre er for strengt, og Ap er for gammeldags.. Nytt og kult; MILJØpartiet. Jeg mener seriøst at en burde ha utført en politisk-innsikt-test, FØR det ble innvilget stemmeseddel!!

  3. Hei,
   Du har et poeng, men overser allikevel det viktigste. På deg høres det ut som om hele Oslo har stemt på MDG. Fakta er at mer enn 90% gjorde det ikke!!!! Det er det store mysteriet. Hvordan kan MDG dominere så til de grader når de tross alt bare fikk 8% av stemmene våre? Arbeiderpartiet fikk fire ganger så mange stemmer. Hvor er de når vi trenger dem? Men jeg er enig med deg Geriatriks, en stemme til MDG er en for mye, og de 8% som stemte på dem har nok fått seg en tankevekker. Nå utfordrer jeg Arbeiderpartiet til å bli mer synlig i miljødebatten og ikke la MDG dominere med sine lite gjennomtenkte løsninger som til tider grenser mot galskap! Kom på banen AP!

  4. Hvor er ap?? Jo dem sitter å kjemper om å få igjennom nytt navn på byrådet. Mest opptatt av å finne en fin makt tittel😂 Ttor jeg dæver av dette supperådet😂

  5. Sånn er det da “kåtskapen” for å styre er så høy i AP….
   Og hva skjer, jo de har ikke en dritt og si allikevel hehe

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg