Jævlig bra Sophie Elise!!!

Håper alle topp-bloggere gjør som deg.

Jeg leser ikke så mye av hva disse rosa-outfit-sminke-silikon-mote-etc bloggerne skriver for helt ærlig så interesserer det meg midt i nedre bakre midtskill…men innimellom skrives og gjøres det noe som jeg virkelig liker.. En av de tilfellene er nå.

Sophie Elise har altså kontaktet foreldrene til mange av de som har skrevet sjikanerende stygge meldinger/kommentarer til henne. Flere av disse barna som gjør det er helt ned i 8-9 år gamle. Noen foreldre reagerer med sinne mens de fleste virker som reagerer med overraskelse og takknemlighet for å få vite hva ungene deres faktisk gjør på nett. Felles for de alle er jo at de omtrent ikke følger med i det hele tatt og tror at de har englebarn alle sammen.

Tenk om alle de utsatte topp-bloggerne kunne gjøre som Sophie Elise en gang i måneden for eksempel. Tenk om vi kunne fått has på den sjikanerende oppførselen på nett. Mobbing er mobbing uansett i hvilket medie det skjer.

Det er ikke greit å la noen slippe unna med sjikane og hets på nett…men det er ekstra ille når 8-9-10 åringer sitter og gjør dette…

Mammaer og pappaer: Hvis dere presterer å bli sur og sint for å bli gjort oppmerksom på at englebarnet deres sjikanerer, hetser og mobber på nett : Gå å skam dere!!!

#mobbing #sjikane #hets #barn #nett #nettvett

For mer lesing, klikk —> Mine Topp 10 Innlegg

3 kommentarer
  1. Enig! Mobbing er IKKE greit, og det ødelegger for så mange. Foreldre bør følge bedre med. Oppdragelsen starter hjemme, faktisk. Det kreves sertifikat for å kjøre bil. Men hva kreves for å bli foreldre?…

  2. Heilt enig…
   Det e nesten se eg sko ønskt eg hadde silikon pupper, og alt det se følge med når du ska vær rosablogger…
   Bare for å få nåken sjikanerande meldingar, så eg kunne gjort det samma… =D …
   Eg følge ikkje så mye med eg hellår, men det e nåken gullkorn ifra den kanten i ny og ne.. 😀
   Hu Sophie Elise, og dei andre der oppe… på toppen av berget, det rosa berget.. ;-D

  3. til Frode,,,,,,,,du kan bare ha bilder av silikondamer som ikkje er deg….just saying..:D
   ellers så vil eg si eg er enig med deg….likegreit å knipe drittungene i stargropen så slipper man kanskje at de blir de verste drittsekkende i RL og trollene i kommentarfelt senere…….
   og joda folkeskikk og oppdragelse starter hjemme…men barn kan ha meninger selvom de ikkje har dårlig oppdragelse…de kan bli påvirket andre steder fra etc…men helt klart foreldre burde vite mer om hva barna gjør på nett !!! hei Sophie…..og Kristina Andersen gjorde det samme….hun anmeldte jo ammetåken -les kvinneguiden elle mammaforum eller noe i den dur for der skrev de flere tusen sider med sjikannerende kommentarer om henne….seriøst……hva fader feiler det kvinner når de angriper *barn* og andre kvinner.eg blir helt flau

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg