Lørenskog – Vålerenga… Kamp 5

Utvisninger, evaluert fra sofakroken, riktig eller feil dømt..?

1 periode:

Lørenskog, Andresen, hekting, helt ok. Tabbe offensiv blå, backchecking og kølla opp i henda på puckfører. Blir ofte minutter og ble det helt riktig her og.

Lørenskog, Frøshaug, tripping, helt ok. Soleklar tripping på Vålerengaspiller i "slottet". Ikke noe stygt, rett og slett "uflaks" og treffer skøytene på Vålerengaspilleren.

Lørenskog og Vålerenga. Løvlie og Ylven, roughing, helt ok. Gruff som blir litt hanskekosing, facewash, jabbing og brytekamp. 2+2 på begge i overkant synes jeg, hadde holdt med 2 på hver.

Alt i alt en god periode av dommerne. Ikke en eneste hendelse jeg tenker skulle vært minutter som ikke ble det og omvendt.

2 periode:

Vålerenga, Juell, høy kølle, helt ok. Soleklare minutter, skal vippe opp kølla og treffer ansikt/hjelm.

Lørenskog, Romano, tripping, helt ok. Stikker kølla inn mellom bena på Vålerengaspiller i defensivt rundvant og klokkeklar utvisning.

Lørenskog, Espeland, høy kølle, helt ok. Nok en uflaksutvisning. Ikke stygt. Tett situasjon og kølle opp i ansikt.

Nok en god periode av dommerne. Kanskje, men bare kanskje en hendelse foran Vålerengamålet som burde medført minutter til en Vålerengaspiller. Bra dømt i denne perioden og.

3 periode:

Lørenskog, Frøshsug, hekting, helt ok. Igjen en spiller på etterskudd som stapper kølla opp i henda på motspiller foran. Helt riktig dømt.

Lørenskog, Caldwell, tripping, helt ok. Klokkeklar tripping. Spiller som skyter og går på retur og trippes enkelt og greit.

Vålerenga, Johansen, slashing, helt ok. Dagens klareste. Øksehugg på kølle. Frustrasjonsminutter..

Lørenskog, Strøm, slashing, helt ok. Like klar som Johansen sin.

En situasjon i denne perioden. Det var IKKE utvisning da Lørenskogspiller kuttet ansiktet. Han falt forover og fikk bakende på skøyte fra spiller foran uheldigvis i ansiktet.

2 kommentarer
  1. Siden du er så opptatt av vern av språket i ditt innlegg om kj-lyden så undrer jeg meg hvorfor du samtidig har null problemer med alle de engelske låneordene du bruker (backchecking, tripping, roughing, facewash, jabbing, slashing osv). Hørte jeg dobbeltmoral? 😉

  2. Thomas Nilsen: At jeg i omtale av ishockey bruker de offisielle navn (også i Norge) på de forskjellige type utvisninger og andre ishockeyuttrykk klarer jeg ikke på noen måte å se skal være i strid med mitt innlegg som omhandler sj- og skj- lyder i det muntlige språk.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg