Dagbladets Esten O. Sæther, Hold kjeft!

Hold deg til Dagbladet og fotball du..

Det kan nesten virke som idrettsnorge nå har en ung mann på sine hender som i går slo ned 14 tilskuere og 4 vakter på sin vei ned mot gressmatta. Videre virker det som han klippa hull i nettingen med medbrakt tang før han løp bortom spillerboksen til motstanderne, rev ned buksa, stappet snoppen i øret på treneren og skrek “det er telefon til deg”.. Deretter virker det som han løp bort til 16-meteren og sparket fotballen i mål før han løp etter og satt seg til å drite inne i 5-metern på gressmatta.

Men, det var jo ikke det han gjorde…

Mats Rosseli Olsen er ikke en tribunepøbel. Han er en unggutt som inngikk et veddemål med hockeykompisene sine dagen etter han var med på å vinne det svenske mesterskapet i ishockey (som for uinvidde er jævlig stort). Var det idiotisk gjort? Ja! Skulle han latt være? Utvilsomt! Kan han ta det tilbake? Nei! Skal idrettsnorge straffe han dobbelt (for straff i Sverige får han nok)? NEI!

Det å straffe Rosseli Olsen ytterligere her blir jo som at jeg -om jeg skulle kjøre så fort at jeg mister lappen- også blir straffet med å blir sparket fra jobben bare fordi jeg kjørte for fort….og ikke fordi jeg brøt regler på arbeidsplassen.

Igjen, Esten O. Sæther, hold kjeft, hold deg til fotball, la Sverige straffe Rosseli Olsen for det han gjorde der.

Han har da ikke brutt noen regler i ishockeyforbundet?

 

4 kommentarer
  1. Linn W. Rosenborg: hehe… En kommentator i Dagbladet som mener en hockeyspiller som gikk ut på ei gressmatte skal korsfestes mens man måtte helt klart slå ring rundt og beskytte Northug da han fyllekjørte.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg