Topptur med naking og sprekk !

Her skulle tåfisen få jobbe for penga.

I relativt jevnt og utrent trav skulle fjellsiden forseres helt uten tau og sikring. Kart og kompass var ikke med siden vi selvsagt ikke skjønner noe av det alikevel. Instruksen var klar; Følg blå løype oppover.

Oppi der skulle vi. Blå sti fører oss mer eller mindre til en sprekk i fjellet. Nå skal det sies det må ha vært lenge siden Åsa- og Krokkleiva Budoir- og Undertøyhekleforening har hatt dugnad i blå løype opp mot Mørkonga. Der trengs det seriøs rydding og raking.

Det gikk oppover og oppover, oppover og oppover, oppover og oppover… Knehasene skrek om nåde. Lårene kjentes ut som to tømmerstokker med seriøst angrep av barkebiller. Leggene kunne like gjerne vært bytta ut med falukorv og rompeballene verket som om noen hadde satt opp en påle, sett på deg med Molina-øyne og sagt "sett deg på denne og roter"..

Men opp skulle vi. Siste 100 meter er det en fordel å være A) Fjellgeit, B) Født med sugekopper på bena, eller C) 12 år. Men når man først er oppe er jo utsikten fantastisk..!

Men… Det må jo og tas noen fine bilder og så her kommer de:

Det ble dessverre litt mørke bilder her siden toppen av Mørkonga er mer travel enn en 7-Eleven midt på lørdagsnatta. Omsider forsvant det eldre ekteparet fra "selveste" utsiktstuppen og vi kunne ta bilder bloggossfæren fortjener å se…

Men sånne "naking" bilder er jo bare tull så det måtte jo tas bilder slik som alle topptur-naking bilder bør tas..

Så.. Etter å ha slappet av en stund så var det å kaste seg rundt og gå ned igjen 😉

Denne turen er virkelig å anbefale. Man må ikke gå ned igjen samme vei heller…men er man Fjellgeit, Født med sugekopper på føtta og 12 år så gjør man jo det.

Ny tur en annen dag 🙂

#naking #tur #topptur #sprekk

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg