Litt av dagen i livet til.. Rutinemannen!

Dagen gryr og jeg har ikke før fått banket til telefonen for å stoppe vrælingen i hvert fall for en 9 minutters tid før jeg hører "pappa" langt der borte. Langt der borte er jo ikke lenger borte enn doen der en 4 åring synes dagen skal startes med bæsj, tiss og promp helst før fuglene fiser hver bidige morgen året rundt. Hvem er det egentlig som bestemte at snooze-funksjonen skulle stå på 9 minutter som default?

Nåvel… Etter gleden det i dag var å tørke en liten tass bak klokka 06.15 så var det bare å starte dagen. Det å ligge i sengen og sakte bevege på alle lemmer som beveges kan uten at det høres ut som du krøster en pakke Wasa Husmann, før man står foran doen med det evinnelige morgenproblemet som løses med Kongsbergknekk i hoftene, ble det altså ikke noe av. Det ble isteden polarbrød, melk og Henry Kosemonster…selvsagt etter å ha satt på kaffe.

Jeg innrømmer glatt at bildet over her lyver. Den første kaffekoppen hver dag inntas ikke med det unge vakre våkne ansiktet…

Den første kaffekoppen inntas med et ansikt som ser slik ut. Like ungt og vakkert..men litt trøtt bare.

To kaffekopper senere samt litt vask og puss så er det på tide å rette snuta mot jobb. Enn så lenge så er det ikke panikk for å gå ut døra, for inntil videre ser bilen slik ut utenfra

og hyggelige slik ut innenfra.

Så lenge det bare er dugg og ikke is så er livet brillefint det. Neglesprett og frostskader i hode skulder kne og tå kommer tidsnok.

Tenning på og tut og kjør med radioen på

Må bare si det P4.. Det finnes andre sanger enn "jenter", "Piano Man" og "In the army now"… Tulletelefon til Kopperud blir omtrent alltid hørt på tur inn på parkeringen.

Neida, ikke på vei til verdens ende langt ut i skogen…bare nesten..

Mitt andre hjem de siste 22 årene. Kontoret jeg har "innredet" med nøysomhet og groove og flow…eller no..

Etter at treskverket er startet og nok en kopp kaffe er innen rekkevidde så starter dagen.

Hepp hepp… Alle mann i arbeid..

6 kommentarer

Siste innlegg