1 divisjon ishockey 2016/2017, alle lag spilt 4 kamper.

Det begynner å sette seg!

Nok en runde er spilt. Nok en gang med kontroverser og annet rask. Nok en gang med snodige avgjørelser, mål på tampen samt helt forventede resultater. Noen spillere er heite i toppen, dommere like så.

Men, jeg må få dette ut: Kom igjen a folkens på tribunen.. Ishockey er en kontaktsport. Det er ikke utvisning hver eneste gang man er borti hverandre eller det takles. Se etter krysstaklinger, høye albuer, etc.. men ikke skrik på minutter nesten hver gang det smeller i vantet.  Faen folkens… Det er ishockey.. Det er ikke bandy, kunstløp eller ballett. Ishockey er og skal være en blodtøff sport og hver eneste kamp skal være ærlig, redelig og knallhard. Det er noe eget med å bruke fysikken på den måte vi kan i ishockey. Skriking og bæljing fra tribunen er grei når ulovligheter begås…men kom igjen da.. En klokkeren takling mot vant eller mid-ice er jo en del av spillet. At en driblefant med hue ned møter en vegg mid-ice var jo drømmen for backene.. Sånne taklinger satt jo tilogmed medspillerne og humret over nettopp pga “de tusen gangene” de har sagt det til han på trening.. Mer profesjonelle dommere pluss videogjennomgang av alle kamper med formål fjerne juks og idioti er er must tror jeg for norsk hockey. Det blir ikke så kult å skaffe seg en fordel i en kamp om du må sone 5 matcher senere for å sette hockeyen i et dårlig lys.

Tabellen viser nå Gruner på topp med 12 poeng og 21-2 i målforskjell. Bergen ligger på andre plass også med 12 poeng men med 28-13 i målforskjell. På tredje plass ligger Ringerike med 8 poeng og 18-15 i målforskjell. Helt i bunn ligger Moss med 1 poeng.

Gruner har i sine kamper til nå slått Gjøvik og Furuset. Bergen har slått Hasle og Nidaros i sine kamper. Ringerike på sin side har slått narvik og “spilt uavgjort” mot Comet. I neste runde får vi så se hvor gode ubeseirede Gruner egentlig er da de og Ringerike møtes 2 ganger. Bergen på sin side får besøk av et poengjagende Moss.. men mye skal vel skje før de tar Bergen i Bergen.

Skjønt, alt kan skje i denne divisjonen i år.

jimbo-33 på snap. Legger ut det jeg kan fra match.

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg