Vi dreit i kjøttkakene !

Det blir heller årets første…

Det blir middag så langt fra vegansk/vegetariansk som det går an å komme. Her skal det gnafles og gnages på det deiligste pinnekjøtt du kan tenke deg. Årets første er jo alltid det.

Selvsagt skal vi ha poteter og kålabi-stappe og.

Nå skal det sies at planen egentlig var kjøttkaker etc denne søndagen men siden guttelarven og jeg tilfeldigvis gikk forbi stativet med pinnekjøtt i går så kan man trygt si at der og da bestemte vi oss for å drite i kjøttkakene og heller gå for årets første (av mange) middager med pinnekjøtt.

Nå skal det sies at dette pinnekjøttet må komme fra håndforede dyr fra en seter der budeiene går med Gucci og Prada samt at bonden håndføner hvert eneste dyr hver kveld ved leggetid. Det kan også heves over enhver tvil at hvert eneste dyr har egen fysioterapeut som tøyer og bøyer på muskler og ledd. Det å betale 400-ish for en pakke pinnekjøtt er i drøyeste laget men måtte bare gjøres.

Nå skal det bare putres noen timer før tenna skal begraves i det deiligste kjøtt og diggeste kålabistappa man kan tenke seg.

God middag.

#pinnekjøtt #middag

2 kommentarer
  1. Den overskriften hørtes rimelig ekkel ut 😀 Å drite i kjøttkakegryta frister ikke til spising hvertfall 😀 Men skjønner opplegget 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg