Topp 10 skikkelig smertefulle ting

Mange lister er laget over hva som gjør vondt her i verden, men sjelden tar listene tak i det som er skikkelig smertefullt. I sådanne stunder er det godt sånne som meg finnes….eller kanskje ikke..

Nuvel…

Her er Topp 10 skikkelige smertefulle ting

10- Flis i fingen….samt bite neglen for langt ned. Må inn på lista. Høyner vi med en liten betennelse nedi neglebåndet så snakker vi smerte.

9- Handlevogn på butikken med ett defekt forhjul. Antakeligvis det mest smertefulle du kan oppleve utenfor hjemmet som ikke innebærer brudd, kutt eller annen skade.

8- Brødkniven i fingeren. Smerten da du skjønner OG ser at du faktisk skjærer deg selv i fingeren PÅ TROSS AV at du rett før tenkte du måtte passe på…

7- Røske ut en buse av nesa som det sitter fast en 5-6 nesehår i. Kanskje mest et manneproblem men jeg kan forsikre dere kvinnelige lesere om at det røsket gjør skikkelig skikkelig vondt.

6- Komme på butikken klokka 20.01 en hverdag. Du kan gå kjøpe absolutt alt i butikken bortsett fra alkohol. Man har tydeligvis ikke et alkoholproblem klokka 19.59…men klokka 20.01..DA er du ute å kjøre ass…

5- Se på norske herrelandslaget i fotball.

4- Barnefødsel. Den må jo med på lista. Nå vet jeg jo ikke hvor vondt det egentlig gjør da, men fruen klemte handa mi under en pressrie…og det var skikkelig skikkelig vondt.

3- Hakket verre enn barnefødsel er jo "tuppe lilletåa i bordbenet" hendelser. Si hva dere vil; Det er vondt det. Skikkelig vondt.

2- Se på valgsendinger der Audun Lysbakken får stå og kauke fritt på tross av å lede et mikroparti 97% av norske velgere ikke vil ha.

1- Andre folk i trafikken. Spesielt dere som ligger i venstre fil og ikke følger farta, dere som ikke bruker blinklys riktig eller i det hele tatt samt dere som ikke vet hva speil er.

Sånn ere bare. Kom gjerne med tillegg. Velbegrunnede tillegg.

#topp10 #smerte

2 kommentarer
  1. Denne lista var så godt som komplett, men jeg har to innspill. Under punkt 5 vil jeg gjerne tilføye det å høre på kommentatorenes evige optimisme når det er to minutter igjen og vi trenger 3 mål, og de alternative regneeksemplene som legges frem hver gang vi teoretisk har en mindre enn mikroskopisk sjanse til avansement, eller en playoff. Komboen vondt og pinlig er uslåelig. I slekt med punkt 3 har en også tråkke på legokloss. Spesielt de der firerne fra duplo. De passer perfekt under fotbuen, lik en askepott på ball, og gjør….. ja, vondt er vel beskrivende nok.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg