Min språkutviklede schempevanlige dag.

Jeg gir “den nye norsken” et forsøk.

Jeg våknet som vanlig klokken 06.10. Kroppen min skreik, som den pleier på morgenen, om nåde men opp skulle den. Schæresten min, altså kona, fikk som vanlig lov å ligge litt lenger siden hun begynner på jobb litt senere enn jeg gjør. Som hver eneste morgen tuslet jeg så ut på schøkkenet og satte igang kaffetrakteren, kaffe er et must hver morgen for å våkne. Det neste jeg må gjøre hver morgen er å gå på badet og sette inn kontaktlinser for uten de ser jeg jo praktisk talt ingen ting.

Dagen var så i gang. Med linser inne kan jeg sjekke gangen for katte-bytte. Vi har nemlig 2 katter, hunnschønn begge to, som er glad i å jakte. Her en morgen fant jeg en død fugl i gangen. Det kan ha vært en dompapp eller kanskje en schøttmeis. Det neste som gjøres hver eneste dag er at jeg tusler til de forskjellige rommene og vekker mine schære barn. De må vekkes tidlig for de er glad i senga si.

Når alle er oppe så er det på tide for meg å dra på jobb. Jeg gir hadet-klem til gutta og får schyss på schinnet av schæresten min før jeg går til bilen og schører avgårde. Noen ganger schører jeg omschøringsveien rundt Hønefoss mens andre ganger schører jeg gjennom sentrum. Hønefoss har begynt å bli modernisert nå med mye nytt i sentrum spesielt. Hønefoss har nå en relativ ny schino, ett ganske bra schøpesenter og det bygges en ny schirke fordi den gamle schirken brant ned for noen år siden. Hønefoss har i tillegg veldig mange frisører og schøreskoler. Det virker å være veldig innbringende å være schørelærer og kunne lære opp schøring på alle typer schøretøy.

I løpet av dagen avtaler vi pr sms at vi skal ha schøttsuppe til middag. Det er en veldig enkel og god middag. Du trenger gryteschøtt, poteter, gulrøtter samt noen litt rare grønnsaker jeg ikke husker navnet på. Schøttet koker sammen med løk og en gulrot for å skape kraft først. Deretter kuttes schøttet opp, som alle andre ingredienser til suppen, og så kokes dette i en stor schele en stund. Dette er en schempegod middag for hele familien. Etter middag rydder alle sine “ting” av bordet og setter alt på schøkkenbenken. Schøkkenet tar vi voksne oss av.

Kvelden var veldig rolig. Ingen schøring på trening eller schino. Det var rett og slett en rolig og fin kveld. Scherringa, altså kona, schæresten min var ikke sur heller.

Om det ble noe schærlighet da vi la oss får dere ikke vite.

Ps! nå har jeg litt vondt i hodet schenner jeg.

Les også: Hei; Jeg heter Schell og kommer fra Schirkenes.

 

Ps!! Jeg gjorde et forsøk…likte det ikke…går tilbake til normalen.

6 kommentarer

Siste innlegg