Oldboys nedlagt? Neida, vi spiller 4 div vi..

Tusener på tusener dedikerte fans av Ringerike Geriatriks har sendt sms, mms, e-post, røyksignaker og vanlig post og spurt.. Hva skjer med Geriatriks? Er oldboysgruppa lagt ned? Har mannen med ljåen henta halve laget? Hvor blir det av slædding på isen, finter man ikke skjønner selv, flipp-flopp-pasninger, innlegg på bakre, uautoriserte tryn samt vanndrikking i verdensklasse?

Jeg kan med dette avkrefte alle slike undringer. Geriatriks lever i beste velgående. Ringerike Geriatriks har kun litt pause fra oldboysserien. Vi har slettes ikke glemt alle de flotte motstandere våre i oldboysserien, kanskje med Ullensaker "dickface" Flyers i spissen. Vi kommer tilbake etter hvert for å berike oldboysserien med alle våre utsøkte kvaliteter.

Litt forlaring på den kan du få om du leser denne 🙂

Ringerike Geriatriks har rett og slett tatt grep og hjulpet moderklubben sin slik at det finnes et breddetilbud for voksne. At vi som er med på dette fra Geriatriks samlet er eldre enn hele bortelaget tilsammen får så være.

Jaja; Tilbake til nåtiden..

Vi spiller altså 4 divisjon. Vi spiller mot Glenn Jensen og han dærre fra Erik og Kriss på Jar2. Vi spiller mot Spetz.. Vi spiller mot Forward som har noen svensker på laget som igjen har Paradise Hotel Charlotta Hedlund på tribunen. Vi spiller mot veldig mye yngre spillere enn oss, men pyttsann.

Det er ikke bare-bare å gå fra null-takling til full-kontakt. Fra ikke lov å løfte kølla fra isen på skudd, til lade i taket. Fra ColorLine-svinger til start og stopp hele tiden. Det er ikke til å underslå at vomma skriker i panikk, knærne ber om nåde hver morgen, låra er nummere enn yngvar og ryggen stivere enn morrabrødet når man våkner.

Nåvel, vi har det morro.

Hvem av Geriatriks-gutta er det som satser kjeks-kroppen på dette opplegget spør du deg selv nå kanskje.. vel? Det er..

Trond W Olsen (ca 35 år?): Steeldogsmålvakt som stepper inn som målvakt eller utespiller ettersom det trengs. Svakhet for Lillehammer og det gufne kanelbrennevinet.

Kenneth Egeli (ca 35 år?) Målvakt med fortid i Ringerike, Vålerenga og Ringerike igjen. Jobber med bil og bygger biler på fritiden.

Sondre Skar (42 år): Tversoverpasningens far, bestefar og oldefar. Spilt back og absolutt bare back i en mannsalder. Personlig beste = 3 mål på en sesong. Pynter seg med blåveis hver sesong.

Johan Eskelund (34 år): Fyller 35 snart men vært oldboys i hue i lang tid. Spesialitet er harde og høye håndleddskudd samt relativt heftig skjegg.

Runar Bækkevold (44 år): Verdens sprekeste oldboysspiller…bare synd, for oss da, at han er i Bangladesh for tiden på humanitært oppdrag. Personlig beste = Skøyt målvakt i svime fra blå.

Jim Gallagher (47 år): Forfatteren av dette makkverket. Ringerikes lengstspillende spiller. Klarte å lure seg vekk fra back-plass men er nå tilbake uten at kjennemerket slagskuddet enda er benyttet.

Per Ø Johansen (43 år): Ringerikes mest kjeksede kropp. Betaler aldri mer enn halv årsavgift, er stort sett det kroppen holder. Har slitt ut nettet i høyre kryss i flere haller opp igjennom årene.

Ulrich Falkeid (47 år)Innebandymannen som ble hockeyspiller. Prater enhver trener, motstander og medspiller i senk. Arbeidsjern av de sjeldne, både privat og på skøyter.

Henning Hansen (39 år):Televimsen. Spiller med stort hjerte og massivt forbruk av sportstape på høyre håndledd pga en skade i 93.. Svetter mer hårvoks på en kamp enn Jan Tomas gjør på ei helg.

I tillegg til denne ekstremt gode samlingen av kvalitetsspillere har 4 div også rasket med seg Espen og Kjetil Gulbrandsen, Jarle Ellefsen samt Steffen Solbakken fra Steeldogs.

2 kommentarer
  1. Ja dere er savnet! Litt rot fra forbundet plasserte Ullensaker Flyers i 1.div. Høydepunktet er å møte dere hvert år. Vi savner de uforglemlige møtene (tidenes ran) mellom lagene. Så nå gleder jeg meg som 60 åring (snart 61) å kunne møte dere “gamle” igjen neste sesong. 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg